Endurac 954 Napisano Maj 19, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aparat takoreci nekoriscen, par puta slikano. Ali zaista, par puta slikano. U kutiji, sa racunom, CD, kabal, uputstvo na srpskom i engleskom. HD video (mali hd 1080). Siroki i jak tele objektiv. Odlicno snima macro snimke. 14 Mpix. Napomena: aparat je poznat da trosi baterije, obavezno koriscenje sa NiMH ili Zn, a najbolje uz punjive eneloop baterije. Fotke saljem na mail, ali je stanje fabricko, tako da je zapravo isto, ali stojim na usluzi. Srebrno crni. 90 ojro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 6, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan eo par slidza....moze zamena za iphone 4, i sl....moze moja doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 6, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li i pizza dolazi uz aparat? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 6, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odličan aparat za ne novce, sretna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze cupi za koljegu. Zapravo kolega advokat me navukao na lokal na NBGD koji se zove Ataman...malko neugledno sa strane, malko jace cene, medjutim...sendwici i pice KIDAJU! neverovatno:) Hvala Viper;0) Ja se dosta bavim fotografijom, trosim vec petu godinu 1dsmkII, a slike sa ovom djuntom su vrlo vrlo vrlo pristojne na 100%, nesto slabije u mraku, video vrlo dobar (mali hd), tako da ga koristim kao backup da ne nosim sa sobom 10 kg. Ovako radi ds... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Daj još koju sliku Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ispostujem privatnost, za ovu smo se dogovorili da moze public;) jbg . U suprotnom gacace me gacama do smrti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa objasni da je to potrebno da nadjes kupca za aparat, jbg... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za neko ccamcce za splav, Savu;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 15, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je cena problem, moze za 80;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jul 1, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan slike. Zadnju stranu pogledajte na netu, kao sto rekoh aparat je kao iz radnje, isto mu se vata.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga uzeo, al' da me sačekaš za kintu malo... Ako ti nije problem ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam troje zainteresovanih kolega na PP, da ga uzmu, svima je naravno kintica problem, ko se prvi javi sa kesom, cekam posteno. Oglas nigde drugde ne dajem.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se bre, malo da razbijem monotoniju/ubrzam prodaju Ekstra je aparatić, nego si ga ponudio po realnoj ceni, pa ljudi oklevaju jbg. Da si turio 120 ojro javio bi se neko da se cenka i da ti obori cenu na 100, i otiš'o bi odavno ... btw. snajka je prva liga, zajebala babicu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan prodat......ajd da sacekamo da sve prodje u redu i dobijem povratnu informaciju o prispecu evo te neke snajke sto sam slikao skoro...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A dobrog li aparata...! Niko nije naisao hodnikom dok je devojka pozirala na rukama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jul 3, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Stigao aparat.Nije da je slikano s njim par puta,ali su tragovi korišćenja minimalni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jul 3, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Supeeeeer sto je stigao . Stavio sam dosta papira okolo za zastitu od tumbanja. (**jasno je da je polovan...ali prethodni vlasnik ga je 2 put ukljucio a ja triput. Ja tragove upotrebe nisam video, a ti mi slobodno javi koji su ). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Jul 7, 2015 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan prodat......ajd da sacekamo da sve prodje u redu i dobijem povratnu informaciju o prispecu evo te neke snajke sto sam slikao skoro...... Jel' mogu ja da volontiram kao tvoj pomocnik? Ako treba, mogu i da platim nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jul 7, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hahahhaha:))))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...