Svaler 1990 Napisano Maj 15, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Пошто ми је овај модел ушао у ужи избор за куповину следећег мотора, занима ме понешто о њему пошто сам јако мало успео да нађем по форуму. Значи интересују ме карактеристике и општи утисци по годиштима?Првенствено какви су агрегати и мењачи, да ли се и шта показало као добро или лоше? Да ли су имали неких фабричких бољки или све добро ферцера и то. Мало о обртном моменту, потрошњи и одржавању.Јесам мало набацао питања, ал' снаћете се већ А оно о "удобности" оставите за коју годину, мислим да сад могу да издржим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Skokneš do Saleta u blok 22 i sve ćeš saznati o tom motoru.Nema jačeg lika u tom biznisu...nadaleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 17, 2015 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108675-kawasaki-zxr-750-l/#entry1736691 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нисам у овој теми нашао ништа конкретно. Једино сам сконтао да "новији модели" носе име zx7r, а ја мислио да је то исто. Па ме сада интересују и предности и мане једних у односу на друге. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 7, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temuZanima me misljenje o ZX7R 1997-1999.Citao sam i nisam nasao neke velike zamerke, razmisljam o par motora, pa me zanima misljenje i o ovom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...