bullet88 214 Napisano Maj 11, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ducati Multistrada 1200s 2012-2014god,ako moze malo info o ovom motoru,iskustva,odrzavanje,neke mane?hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 200 pregleda teme a niko komentar da ostavi,ako nema niko nikakav savet da udeli neka admin brise topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Već ima tema sa multistradom. Potraži malo po forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Maj 14, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao o ovom motoru kada sam 2012 kupovao motor. I mnogo mi se svidja. Ali odsutnost servisa i kod nas je prelomila da ga ne kupim. A vjerovatno nema komentara jer ga malo ko ima ovdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je i da li ga iko ima sa ovog foruma, prilicno je retka ta zverka. Mozda da se raspitas kod nekog ovlascenog Dukati servisera (tipa Profimoto), ako ga neko i ima - najveca je sansa da ce u ovlascenom servisu da ga servisira, ponajvise zbog dijagnostike i elektronike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima,od pomoci u servisu nema nista jer zivim u americi,a u njihovim servisima kad cuju za ducati zinu kao pecina,da li ima neke bolji motor u tom cenovnom rangu,da li ste culi da ima neku manu?hocu da ga kupim i da idem na Aljasku sa njim pa ne bih da mi pravi probleme u sred neke nedodjije a bice ih mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o njoj ali ih slabo ima ovde,uglavnom samo nove,a ja sam hteo nesto 1-2god staro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Maj 14, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o njoj ali ih slabo ima ovde,uglavnom samo nove,a ja sam hteo nesto 1-2god staro Nikom nije do prodaje dobrog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima,od pomoci u servisu nema nista jer zivim u americi,a u njihovim servisima kad cuju za ducati zinu kao pecina,da li ima neke bolji motor u tom cenovnom rangu,da li ste culi da ima neku manu?hocu da ga kupim i da idem na Aljasku sa njim pa ne bih da mi pravi probleme u sred neke nedodjije a bice ih mnogo BMW R1200GSA....pravi motor za Aljasku ako ti trebaju informacije za Aljasku, obrati se https://www.facebook.com/bostjan.skrlj ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9963 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 4473 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim u Duckatijevom ovalstenom servisu I mogu da ti kazem sve mane I prednosti ovog motor. Samo mi poslaji PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...