Joe750 35 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nemam slike samog procesa izrade ali je isti princip i isti materijal kao i throttle lock.Dosta seckanja,busenja,turpijanja i dosta strpljenja. Inace za ovog pauka mi je trebalo oko 3 nedelje da napravim.Malo je prasnjav ali lako se odrzava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 11, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ...zivaca na pretek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je donekle bila relaksacija i imao sam malo vise slobodnog vremena prosle godine za razliku od ove.Jos uvek nisam napravio za levu stranu ali kad budem krenuo sa izradom onda cu okaciti vise slika samog procesa izrade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...