VladaSD 2364 Napisano Maj 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cerka mi konfiskovala Note III, pa ostadoh bez telefona. Nije bitno IOS ili android, cak ni velicina nije bitna (lazu zene ), bitno mi je da je dobar u radu i ocuvan, naravno i da nije napumpana cena .... Cenovni rang ...od 50 do 200 evrica....hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 5, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja opasnu makinu i to za 2000 dindzi ..Samsung rex 70..cak mislim i da je u garanciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno..... na ponudi ...iznenadise me supruga i cerka sa iPhonom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...