prometheus 0 Napisano Maj 4, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Denis, iz Vrsca sam, '85 sam godiste i iskustvo mi je ograniceno samo na 50 cc i "grebanje" od drugih sa jacim masinama za "krug po kraju" . Trenutno sem u fazi nabavke naked motora u rangu izmedju 400 i 500 cc pa sam temu vec postavio i puno dobrih ljudi se odmah javilo sa komentarima pomoci i podrske tako da... hvala svima puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i puno bezbednih kilometara ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...