Kosta86 122 Napisano Maj 17, 2015 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo ovo nista se ne vidi stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nnneba 1 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan kosta 1.30.753 ako ti je broj 87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Maj 17, 2015 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao i bodrio kuma na VFR400RR. Svaka vam cast momci, vozili ste odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Maj 17, 2015 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Ali bih voleo da vidim pojedinacna vremena po krugovima kao sto je i do tada kaceno na tablu. Da li je bilo toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Maj 17, 2015 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Milos Milovanovic 1:24 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos87 97 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650 S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za 1:24, mada mislim da je fora da se ne ide precicama Vreme je fascinantno, svaka cast Dan je bio fenomenalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 17, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mene jako interesuje. Jel ispravio šikanu ili nije za tih 1:24.505? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Maj 18, 2015 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam fasciniran sa momkom koji je sa 125-ticom vozio 1:40 imao sam "srecu" da vozim sa njim u grupi i ne mogu da opisem kojim brzinama decko ide kroz krivine. U onoj dugackoj me je mislim dva puta obisao u jednom krugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan U onoj dugackoj me je mislim dva puta obisao u jednom krugu Како то? Он тебе ... ти њега ... па опет он тебе ... или некако другачије ? Припремам се за Навак, још нисам био, пратим дешавања, али нисам знао да се у оквиру једног круга два пута пролази кроз исту кривину ... Или пак лапсус? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 18, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan vreme za jedan krug je 1:50 +/- kako ko... jedan štint (vožnja u kontinuitetu) traje 20min. u toku celog dana voziš 5-6 štintova... izračunaj koliko puta za 20min prođeš istu krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mene jako interesuje. Jel ispravio šikanu ili nije za tih 1:24.505? Imao je dosta krugova i u 1.26 i 1.25, da je ispravio sikanu na tom vremenu bio bi na 1.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 18, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, pa baš je objasnio. Svaka mu čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Milosh SV650 2nd stint: https://youtu.be/EC2_A9Jlw8M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam fasciniran likom na hayabusi koji je na krivini kod boxa uspeo da izgrebe oklop i auspuh koliko je oborio... Na pitanje kako si to uspeo, dobio sam odgovor nishta me ne pitaj ubiche me zhena shto sam izgrebao motor car! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 707 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati BST u pdf sms 0655321007 ili meil: bgsportstiming@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Maj 18, 2015 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Miloš Milovanović (s finansijskom podrškom i bez nje) je VEOMA talentovan vozač. Držao je rekord na Hungaroringu u SBK pored svih Talmacsija i munja... Da je bilo već podrške mogao je do SBK da dogura... ali govorimo o 5-10 puta više love nego u Alpe-Adria... ali bi se vozio na začelju sa Rizmajerom i Tothom (mislim da bi njih dvojicu popeglao) što bi bilo vrhunsko bacanje para. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Već drugi TD propuštam, katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos87 97 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650 S Prijavi odgovor kao problematičan Non stop charlie-ju u dupetu, voli valjda decko tako i na pravcu, vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Vidi kocenje i krivina, ajmo ponovo Bilo eeeeeeeeeeeextra! )) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan odlican TD. ja oborio licni rekord 1.47 od oktobra prosle godine , 1.43 sada . Eventualno mogu da ustinem jos par sekundi i to je to od mene verujem da cu tesko uraditi ispod 1.40 - 1.38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Maj 18, 2015 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan U onoj dugackoj me je mislim dva puta obisao u jednom krugu Како то? Он тебе ... ти њега ... па опет он тебе ... или некако другачије ? Припремам се за Навак, још нисам био, пратим дешавања, али нисам знао да се у оквиру једног круга два пута пролази кроз исту кривину ... Или пак лапсус? Ma zezam se hteo sam da docaram da toliko dobro vozi da me obidje pa onda moze jos jednom u krug oko mene oa opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1821 Napisano Maj 18, 2015 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Stižu rezultati merenja vremena. Presek 17h Lap+times+Start+10h+Voznja+14h+.pdf Presek 13h Start+10h+Voznja+10h+.pdf Presek 13h Lap+times+Start+10h+Voznja+10h+.pdf Presek 17h Start+10h+Voznja+14h+.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala pablo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Panter 21 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI SV1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 18, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan veliko HVALA momcima za chep za gumu i vezice! Spasli ste me! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan veliko HVALA momcima za chep za gumu i vezice! Spasli ste me! Nemaš frke. Reko bi i drugi put, ali bolje da ti se ne desi drugi put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...