Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je zanimljivo da se prave prerade manjih motora,pa tako i ja dodjoh do jedne honde rebel 125 koja mi je u prvi mah izgledala sasvim pristojno.Naravno na slikama je jedno a uzuvo nesto...Hondica je trebalo da bude u tradicionalno bober fazonu i ono sto mi se najvise dopalo je sto mi je vlasnik motora dao odresene ruke po pitanju celokupnog izgleda motora sem boje i jos nekih sitnica.Poucen iskustvom od ranije pri svakoj preradi obavezno se i uzimaju mere coveka koji vozi motor....kada je motor stigao kod mene u radionicu izgledao je ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Necu mnogo da objasnjavam sta i kako je radjeno.... jednostavno sve sto je lose ide u dju.. zadnji kraj ,,hard,, komande 10 cm napred malo seckanja varenja bojenja i rezultat je tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Krajnji rezultat ove prerade je sasvim prihvatljiv bober .... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slav 2 Napisano Maj 3, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Yamaha XZ 550 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na preradi, lepo izgleda! Ako nije tajna gde si zadnji blatobran nabavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 3, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Откуд кукуруз у филтерској кутији!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran je rucno radjen znaci lim i cukanje po njemu do besvesti....a sto se tice kukuruza izgleda da je honda imala malog bajkera...mis pravio zalihu zimus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ono na rezervoaru tvoj zvanični logo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fightfirewithfire 0 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda, svaka čast! Koliko može da košta jedna ovakva prerada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...