CAJA 1168 Napisano April 7, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Imam unibatov akumulator 12v 8A kiselinski.Kupio sam ga zimus i nije bilo nikakvih problema.Kada sam ga kupio nisam ga punio samo sam ga stavio na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 13, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Unibat koristim na ZZR-u već treću sezonu, bez ijednog problema. Svašta je preživeo, ZZR inače ''srče'' struju itd itd, siguran sam da mi se nije zalomilo dobro parče, već da su stvarno dobri akumulatori. Svi motori koji su mi bili na standardu, što se struje i inastalacije tiče, su radili do džadža, a svaka budževina ili bilo kakvo odstupanje mi je samo glavobolje zadavalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj suzani je sve fabrika tako da nista nije karabudzeno ni dodavano. Evo danas mi ponovo crko po treci put "UNIBAT" kog vise u zivotu kupiti necu! Pre njega je bila YUASA koja je trajala 5 godina i nista joj falilo nije za to vreme. Od zadnje reklamacije pre 20 dana kada sam po treci put dobio nov akumulator do danas je radio ok. Vozio se celo jutro i sve bilo ok i parkiram motor ispred stana odem do istog na 5 minuta, vratim se, pokusam da verglam malo zamuca (1 sekundu) i kraj. A nisvetla nisam palio celo jutro. Odem kao i pre mesec dana kod elektricara, reko da proverim jos jednom struju punjenja. Kod elektricara sve kako treba i kaze covek crko unibat skroz. I eto. Sta reci za unibat. Moje iskustvo je OCAJNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Koristim samo BANER! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim samo BANER! Takođe! Već petu sezonu mi je na motoru i radi kao sat. Preko zime ga skidam i držim na suvom i toplom mestu. I ja sam o UNIBAT-ovim akumulatorima čuo vrlo oprečna mišljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U velikoj sam dilemi sad! Treba da mijenjam akumulator koliko je danas ili sutra i imam dobru varijantu za 25-30 evra da uzmemm ovaj Unibatov akumulator... I, pravo da vam kažem, nema sredine! Ili je neko prezadovoljan ili očajan. Trenutno je u motoru EXIDEov akumulator, ali je star tri godine i sad je 91.4% mrtav! Neki savjet?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Imas Vartu jeftino, firma se zove TorexCo, imaju skladiste u slobodnoj zoni, tamo se kupuje. Oni su uvoznici ili distrubuteri nemam pojma sta vec. Ja sam platio YTX12BS 4500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da uzmes najbitnije je da se puni redovno kada se motor ne vozi. Akumulatori traju ako se koriste. Stajanje, pogotovo u ispraznjenom ili poluispraznjenom stanju ih ubija. Odlicna tema sa objasnjenom problematikom http://akcrankshaft.com/forum/showthread.php?tid=17690 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno misljenje je da Varta akumulatori zavrsavaju posao i nisu preterano skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Imam uglavnom pozitivna iskustva sa Unibatom. Dobar odnos cena-kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan хвала на одговорима, тј. на савјетима и помоћи. ипак сам узео овај, са гелом, јер сам био притиснут мањком времена и количином потребе видјећемо какво ће бити моје искуство Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Update - ako nekome zatreba: Unibat CBTX7L-BS me je odlično služio 4,5 godine. Čak perfektno. Unibat se može kupiti u Batery Centar doo 011 2751 030 Našao sam bliže i nešto jeftinije Vartu Uvoznik Torex Co 011 2070 831 i 011 2070 832 Problem je što se uvoz radi periodično pa se mora čekati ako traženi model nije na stanju. Imao sam sreće da su imali u prodajnoj mreži: Velko promet doo Tošin bunar 188 Zemun 011 319 0943 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5008 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja takodje na ZZR-u , kupio pre godinu dana unibat , i od mene sve pohvale...prezioveo zimu na motoru i upalio na pola kljuca... detalj koji mi se ne svidja je oko garancije...garancija vazi 6+6 meseci... tj , posle 6 meseci moras da odes do prodavnice da produzis jos 6 meseci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja na motoru imam CTZ12S-BS...................prezadovoljan u Bugarskoj ga nasao za nepunih 40€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...