Surb 66 Napisano April 24, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je guma bolja 1. Pirelli Angel ST 2. MICHELIN Pilot Road 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 24, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Otkad postoji,ne znam za bolju...Pirelli Angel...Savrsenstvo...A sad su izbacili i u dimenziji za enduro verziju...http://www.moto-berza.com/moto-vesti/oprema-i-delovi/pirelli-angel-gt--guma-za-maxi-enduro-skutere/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano April 24, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Pilot Road 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano April 24, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Angel definiivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano April 25, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan sta je bolje, mercedes ili bmw.... ista varijanta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi bolje da pitas nekog da ti pokloni novu za rodjendan nije bitno koju od te dve i ta bi bila naj bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano April 29, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ovu sezonu montirao PR3 napred a PR4 pozadi. Ovaj vikend izvozao oko 500km - krug Dunavskom magistralom. Ni u jednoj krivini nije mrdnula. Moj izbor za ovaj model gume je bio podatak da extra dobro drži na mokrom i da se sa njom dosta prelazi. Meni je guma trebala za turing vožnju 99% vremena. Inače lomio sam se između Mišelinka i Dunlop Roadsmart 2 ali zbog same cene sam se odlučio za ove a sledeću zamenu ću probati Dunlop ako se ne pojave neki negativni komentari u međuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam upravo namontirao road smart II nazad, a napred road smart (jer prednju dvojku jos uvek nemaju u mojoj dimenziji) pa cemo videti kako ce se pokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 29, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin PR4 montirane u avgustu prosle godine. Do sada obrnuo blizu 5000 km sa njima, suvo, mokro, ne mrdaju, i dalje je šara na nivou i trebalo bi i ovu celu sezonu da izgura bez problema. U Grčkoj na obilaznici oko Soluna me je uhvatio takav pljusak na jednoj uzbrdici da su kola stajala sa strane a ja vozio kao na suvom, stvarno opravdava reklamu. Posle 7 godina polovnjaka pređoh na novu gumu i šta da kažem sem da je osećaj neverovatan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodance58 1 Napisano April 29, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Moto Guzzi California 1400 Touring Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovo....izgleda da bar za sada ova guma nema konkurenciju. http://www.revzilla.com/michelin-tires#v2-facets%5B%5D=397&facets%5B%5D=1993&page=1&page_size=96&sort=featured&tab=all&implicit_facets%5B%5D=118 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Imao i potrosio obje gume. Za turing varijantu i mokro bolja je pilot road 3 a za brzu sporsku voznju bolja je angel st. Nije mi jasno zasto si izabrao stare modele posto vec postoji pilot road 4 koji imam sada na motoru i koja je bolja od obje ove gume.Mnogo je bolja na suvom i pri brzim voznjama nego PR 3. A isto tako postoji i angel gt koja opet nadoknadjuje ono sto je hvalilo angelu st. U zadnjih 5-6 godina sam probao skoro sve sport-turing gume dunlop,continental,pirelli,michelin,brigeston... ALI definitivno najbolja do sada je Michelin pilot road 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 30, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Po obicaju cena je u pitanju. Pirelli su 180 eura a michelin 200 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...