Jump to content

Moto Zajednica

Koja je guma bolja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500

Bilo bi bolje da pitas nekog da ti pokloni novu za rodjendan nije bitno koju od te dve i ta bi bila naj bolja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Ja sam za ovu sezonu montirao PR3 napred a PR4 pozadi. Ovaj vikend izvozao oko 500km - krug Dunavskom magistralom. Ni u jednoj krivini nije mrdnula. Moj izbor za ovaj model gume je bio podatak da extra dobro drži na mokrom i da se sa njom dosta prelazi. Meni je guma trebala za turing vožnju 99% vremena. Inače lomio sam se između Mišelinka i Dunlop Roadsmart 2 ali zbog same cene sam se odlučio za ove a sledeću zamenu ću probati  Dunlop ako se ne pojave neki negativni komentari u međuvremenu.

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

ja sam upravo namontirao road smart II nazad, a napred road smart (jer prednju dvojku jos uvek nemaju u mojoj dimenziji) pa cemo videti kako ce se pokazati

• Mistik, 297 postova
  • Motocikl: Honda CBF1000A 2007

Michelin PR4 montirane u avgustu prosle godine.

Do sada obrnuo blizu 5000 km sa njima, suvo, mokro, ne mrdaju, i dalje je šara na nivou i

trebalo bi i ovu celu sezonu da izgura bez problema. U Grčkoj na obilaznici oko Soluna me je uhvatio takav

pljusak na jednoj uzbrdici da su kola stajala sa strane a ja vozio kao na suvom, stvarno opravdava reklamu.

Posle 7 godina polovnjaka pređoh na novu gumu i šta da kažem sem da je osećaj neverovatan. 

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: BMW GSA 1250

Imao i potrosio obje gume. Za turing varijantu i mokro bolja je pilot road 3 a za brzu sporsku  voznju bolja je angel st. 

Nije mi jasno zasto si izabrao stare modele posto vec postoji pilot road 4 koji imam sada na motoru i koja je bolja od obje ove gume.Mnogo je bolja na suvom i pri brzim voznjama nego PR 3. A isto tako postoji i angel gt koja opet nadoknadjuje ono sto je hvalilo angelu st.

U zadnjih 5-6 godina sam probao skoro sve sport-turing gume dunlop,continental,pirelli,michelin,brigeston... ALI definitivno najbolja do sada je Michelin pilot road 4.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja