BMW K1200R 1244 Napisano April 18, 2015 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sa njima moze i da se cenka....... Tako bar pisu u propratnom emailu, koji sam upravo dobio...... https://www.bikepartsmarket.com/de/bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 18, 2015 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pregledo sam letimično ponudu i mislim da cene nisu baš povoljne, jeftinije sam kupovao nešto direktno kod BMW-a. Zanimljiva mi ponuda Anakea 2 koju nudi neslednik ma šta to značilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 5, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo pomoci prijatelju, Potreban mi je displej instrument table ili cela instrument tabla za bmw r1200gs 2007 god. Broj na mojoj tabli je 62117701683...negde sam procitao da je zamena 62117705207 koje ima na ebay-u i kosta oko 250e. Dakle, da li neko ima informaciju gde mogu naci tablu ili displej... Da li je potrebno neko kodiranje ako zamenim tablu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 6, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uuu hvala Vam svima, dobro da me nisu tukli, ubili bi me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...