cobracbr 0 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu li svecice biti uzrok problema da u nizoj brzini pri vecem obrtaju motor trokira npr nece preko 4k i ujutru iako je motor u garazi nece da upali bez punog sauha i mora da mu se da malo gasa,pocelo je sve da mi se desava od pre dva dana s tim sto motor vuce poerfektno ne gasi se na leru ima miran rad zamenjen je i filter vazduha i karbovi su servisirani i sihronizovani sve je odradjeno preko zime i u zadnjih mesec dana presao oko 1000 km i krenuo problem,jedino samo svecke nisam kupio nove iridijumske su ngk i boja im je ok smesa u redu ne dimi na auspuh,ne trosi ulje..........u pitanju je cbr f3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 16, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svecice nemaju veze sa tvojim problemom... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pre neki dan crkla svecica,ugasio mi se jedan cilindar i tako je trokirao i onda poceo da radi normalno i opet trokira i tako u krug,zamenio svecice i sve opet radi. A to tvoje lici na karburator.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...