Astral 6236 Napisano Maj 20, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda jako dobro! Ali bas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 20, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I Kolko para je za ovaj made in Serbia by Panco.KV ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 20, 2015 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pančo, meni dođe da kupim još jedan kad sam video ovaj proizvod! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Maj 20, 2015 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ima 12mm ne sece ga fiberka Ako pod fiberkom mislis na brusilicu, voleo bi da vidim taj lanac, makar neki snimak. Nesto ne verujem u to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima lanaca gledao sam ne sece ga nista serm brenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Panco ubaci i jednu rupu za sraf po samoj sredini profila tako da taj sraf moze da se zavije nekom gedoricom kad sajla nije tu a kad se sajla protne da tom srafu ne moze ni da se pridje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 20, 2015 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Disk lok je samo za dnevne varijante dok si u kafiću ili slično tome. Jer prave se kolica sa točkićima, nabaci se točak na kolica i ode motor u kombi sa sve disk lokom. Dobar disk lok sa alarmom je oko 80 - 100 eur. Jeste mnogo, al kad vidiš nečije objave - nestao motor taj i taj... Taj bi tad dao i 200 eur.A najbolje kombinovati sa još nekom zaštitom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u moto-mania, oni imaju anker, ima 4 rupe za srafljenje, ali je jednostruk, nema dva prstena kao onaj sto je na linku, a kosta 1850 din, i uz to za 500 din vam firma koja ih pravi ugradjuje i brusilicom obradi srafove da se ne mogu odvrtati. Ovde mi se ne svidja sto je jednostruki, pa mozda nije lose da ta firma apdejtuje model na dvostruki... Takodje sam razmisljao kako se mogu odvrnuti obradjeni srafovi ako nisu zavareni, i mislim da busilicom treba da se ubuse a zatim malo veci dijametar torx odvijac se nabije ili cekicem zakuca i onda odvrne, bar tako majstori rade kada inbus oblazne... A evo jos resenja od firme ABUS http://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Motorbike-Scooter/Special-Security-Items/GRANIT-WBA-100 http://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Motorbike-Scooter/Special-Security-Items/WA-50 Pozdrav Ako ces već da koristiš bušilicu ili brusilicu onda možeš i da razbusis šaraf ili da ga odsečes. Postoje i specijalni šarafi koji se samo u jednom pravcu vrte. Ali naravno lopovu koji ima priliku da koristi brusilicu to nije problem nikakav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je vec receno i zna se ...ovo sluzi da se bar malo namuce i dobije se neki minut vremena...ipak je bolje nego nista.Nema sta se ne ukrade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuka 20 Napisano Octobar 2, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000F, BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se zahvalim kolegi Panču na kvalitetu proizvoda, brizini i poslovnosti. Napravio je za mene izmenu po zelji, posto cu da uzidam anker u betonsku plocu. Evo slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...