Milosmtt 598 Napisano April 7, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, prodajem zensku jaknu marke OJ kupljena u MotoRingu kod autobuske stanice. Jakna je u super stanju i slabo je nosena jer sam tada vozio RSV1000 i GSXR1000 a to bas i nisu motori za dvoje. Cicak je kao nov. Ima podesavanja struka u dva vida, kais i zipper. Protektori su tvrdi a ne sundjer. Velicina je M, odgovara za oko 165-175cm oko 58-65kg Jakna je skroz crne boje i nije izbledela ni malo, svetlo je takvo. Cena je 50 eura i uz to srecnoj dami ide poklon marama bele boje sa cveticima koja moze da se koristi i kao potkapa, isto marke OJ italia. 062/230-336 Milos. Posaljite mi SMS ili na viber jer sam u guzvici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima protektore na laktovima, ramenima i leđima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Tvrde na laktovima i ramenima, sundjerasti u dzepu na ledjima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 8, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neke postave i luftere? Za kakvo je vreme predvidjena i da li bi mozda mogla da se proba u BGu ako se svidi lepsoj polovini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ima normalnu rupicastu postavu koja se ne skida, jakna je jako tanka dakle letnja. Ne propusta vodu, jednom smo pokisli.Moze da se proba, nikakav problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 9, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja zakazujem probu ako može u nedelju. Znam da je uskrs ali sam u nedelju sa ženom u Bg (ako si ti iz Bg-a). Ako ovo nije problem vidimo se u nedelju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Sima kupio jaknu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...