Žileee 3 Napisano April 6, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vienna-Sr.Mitrovica Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,nisam hteo da otvaram novu temu ali nisam nigde pronasao to sto mi treba.U pitanju je R6 2000god,pre nekako sam menjao semeringe drugaru na xj 600n i bez neke muke i specijalnih alata smo to zavrsili.Medjutim juce sam primetio posto sam nabavio neku R-sesticu da na levom stapu pusta ulje i hteo sam to da odradim u sledecih par dana.Skinuo sam MANUAL i sve mi je jasno ali vidim da upotrebljavaju neki nesvakidasnji alat.Ako budem morao napravicu to sto treba ali me zanima da li je neko to vec radio i dali je sa tim alatima ili je koristio nesto drugo.Usput trebaju mi za ZZR 250 2002god 1 klackalica i zadnji zmigavci oni sto su u sklopu oklopa.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 6, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoji alat...Ima ga u svakom Moto-servisu.Ima i kod mene..Inace to vrlo cesto radim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj alat može da se napravi samo tehnički crtež sa tačnim merama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...