pitans 390 Napisano April 5, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, ako neko ima kupujem levu plastikicu koja prekriva šrafove na viziru...Za V stroma ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, i meni fali ista...ako nadjes negde kupi odma' 2 kom...ili javljam ako nahvatam nekog da mi donese od preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 27, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Aj moze...nisam nasao za sad al nisam nesto ni trazio puno... Javi ako nadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Probajte na ovom oglasu,vidim da ima neoštećena baš leva,možda bi prodao. http://www.polovniautomobili.com/motori/6499935/suzuki-dl650-vstrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 28, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako gledas levo...meni bas treba ona druga Hvala Milanezi svakako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan druže kupi plastiku u Markosu, ja sam svoju tamo poručio, neki iz Bajine Baste mi je tražio 20 eura za polovnu, a nova je 13 koliko se sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako gledas levo...meni bas treba ona druga Hvala Milanezi svakako!!! A koje je tebi levo uvo,a koje desno :-)Tako gledas i ovo ;-) Tebi ondaK treba desna,a ne leva plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 28, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan baš tako Milanezi...kako ono kažu, ne znaš gde je levo... I meni su tražili 25 eur čini mi se za polovnu..mislim se poludeli ljudi načisto....parče plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...