djole majstor 10 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Interesuje me Honda Xr 400 prednosti, mane, da li se kvari, kako i koliko ide, koliko konja ima takodje me interesuje njeno odrzavanje i potrosnja. Jedino znam da je hard enduro i da je dosta laksa u odnosu na druge enduro motore od 400 kubika. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano April 5, 2015 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kg ima? Da uporedim sa KTM-om koga ja jasem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 5, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Odlična je ekserka, detaljnije će oni koji imaju sa njom više iskustva, ja sam je malo probao i nemam dovoljno lepih reči ... Ima samo jednu manu, nije za ljude prosečne visine, ili ne daj Bože niske ... znači ako nisi visok, il' barem propisno krakat, imaćeš problema kad je poteraš po terenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kg ima vas Ktm ? Dvoumim se izmedju lc4 i ove honde. Pa me interesuje kako se ponasa lc4 u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na oglasima dosta je visok motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...