gixxer 397 Napisano April 3, 2015 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se mogu nabaviti u Srbiji,plastike preko sajtni tj pragova za Grande Punto sa 3 vrata,fabricki ih ima Grande Punto Sporting,ako neko zna ili zna nekog ko zna molio bih za informaciju,unapred hvala ,moj tel 063-177-05-08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1958 Napisano April 4, 2015 Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj http://www.astraauto.net/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano April 4, 2015 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu mada ne verujem da imaju,znam gde su vec sam pazario kod njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2503 Napisano April 5, 2015 Skuteras, 3793 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Darka u Mojsinju 0643091220 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da odeš u prvi ovlašteni Fiat-Lancia Servis i tamo naručiš originalne od sportinga. Veruj, to če ti biti najbolje rešenje, možda na kraju jedno 30 % skuplje nego ovi aftermarket spoileri, koje posle kad ih uzmeš treba prvo da ih nafriziraš da uopšte pašu na auto. Tek onda sledi farbanje a kvalitet plastike - bolje da ne pitaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...