stefan1995 3 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW 800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Neki od vas me sigurno vec znaju jer sam par godine bio na forumu pod nick stefan3595, ali ne znam zbog cega se ne mogu vise ulogovati pod ovim nick. Za ove ostale, zovem se Stefan (sto ste mogli da predpostavite), imam 19 god, rodom iz Leskovca ( da ne kazem Leskovac ) a vec dve godine sam u inostranstvo, a po zanimanju sam mehatronicar za teretna vozila. Inace dok nisam bio tu malo sam unapredio svoj vozni park posto sam postao vlasnik jednog BMW 800GS Adventure. Slike cu postaviti kad mi bude isporucen krajem maja meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano April 2, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , na napredovanju u poslu a i sto se voznog parka tice. Ti li si onaj sa neki mali skuter sto pisase dobre price ili mi se cini? a sto se logovanja tice, obrati se u temi za probleme i neko od admina ce ti resiti taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan1995 3 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW 800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Jeste, bas taj, doduse skutera vise nema ali se nadam da cu jos imati po neku dobru pricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...