VladaAF1 0 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ljig Motocikl: Aprilia Af1 sport pro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam apriliu af1 sport pro i nikako nece da ide kako bi trebala.Pri malim obrtajima ide ok kad dodje do 7,8 k tu stane i nece dalje,stavio sam original svecicu,menjao filter,cistio karburator i opet nista,nekad predje 8 u prvoj i drugoj brzini ali nije to to,treba joj dosta vremena.Ako neko zna sta je u pitanju bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 27, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pregledaj izduvni ventil, verovatno ti je zaribao pa nemoze da otvori, jer on otvara bas tu negde oko 7000 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaAF1 0 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ljig Motocikl: Aprilia Af1 sport pro Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam na leru otvara kada dam pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 27, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan A da li na leru postize obrtaje?Ako na leru postize obrtaje onda ti verovatno karburator nije nastelovan kako treba.Jos jedna stvar je jako bitna koju nisi naveo,od kada je poceo tako da se ponasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaAF1 0 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ljig Motocikl: Aprilia Af1 sport pro Prijavi odgovor kao problematičan Na leru postize ali ne bas kako bi trebalo isto se muci,ja sam ga skoro kupio presao sam 1000 km i vise mi se ne vozi tako do 7k ne mogu 100 km/h da predjem,kad skinem filter malo bolje ide ali nedovoljno.Kazu mi da je moguce da nije dobra smesa vazduha i goriva ali ne znam kako se to podesava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 27, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam ti to i rekao,nenastelovan kaburator.Ne bih ti preporucio da sam cackas oko karburatora na cvaji.Koliko vidim iz Ljiga si pa se moze reci da smo komsije.Mozes svratiti do mene pa cemo podesiti karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaAF1 0 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ljig Motocikl: Aprilia Af1 sport pro Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si ti,nisam bas iz Ljiga ali tu nekih 16 km tacnije iz Belanovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 27, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaAF1 0 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ljig Motocikl: Aprilia Af1 sport pro Prijavi odgovor kao problematičan Vazi pa cemo se cuti nije mi daleko da dodjem,stvarno mi se ne vozi vise ovako,drug ima nsr koji kida a slabiji je od moje aprilije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...