mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 28, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si nasao centralnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Septembar 29, 2017 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mali_veseljak je napisao: Gdje si nasao centralnu? Koju centralnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 29, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mi je ugradio drugar. Ali mislim da nije neka nauka. Ja sam gledao dok je radio i znam redosled, možda bih mogao i sam da ga montiram Krajnje je onda vreme da popijemo neku kafu/piće i da se ispričamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, chicha said: Koju centralnu? Centralnu nogaru koja je na slici. Da li je naknadno stavljana ili dodje na devetstotki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, wiggin je napisao: Krajnje je onda vreme da popijemo neku kafu/piće i da se ispričamo To bi moglo da preraste i u skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Septembar 29, 2017 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Od ponedeljka mogu cele nedelje kad god, a i bilo gde! Godišnji je čudo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Septembar 29, 2017 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tracer 09 ima centralni štender, nije to nikakav aftermarket Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 29, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam i ja tu sledeće nedelje Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Octobar 2, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio sam lepog vremena,pa sam skoknuo po šunku,i po smogkvu Sad tracer već ima 15000km pređenih 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio sam lepog vremena,pa sam skoknuo po šunku,i po smogkvu Sad tracer već ima 15000km pređenih Gde ti je ovo? Svidjaju mi se te šare na navigaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Boka Kotorska. Put Njegusi-Kotor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Boka Kotorska. Put Njegusi-Kotor.Zabeleženo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 3, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Je l' smo za druženje neko sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 4, 2017 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan kad,gde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 4, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio danas ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 5, 2017 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može popodne oko17,00-18,00 na primer Košutnjak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Octobar 5, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može popodne oko17,00-18,00 na primer Košutnjak?Ja bih rado ali idem u noćnu.Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 5, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Jel može popodne oko17,00-18,00 na primer Košutnjak?Meni neko društvo dolazi danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 5, 2017 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan OK, prebacujem vam lopticu da sledeću priliku za skup i druženje vi odredite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2034 Napisano Octobar 5, 2017 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju napokon preuzeta igracka koja se naravno pokazala kao mnogo ozbiljniji gedget nego sto smo mislili. Posto vecina ovdje vec odavno vozi istog necu da palamudim o motoru jer vi ovaj model mnogo bolje poznajete nego ja. Ja se tek upoznajem sa istim. Evo poneka slikica sa danasnje voznje od blizu 450 km koji je odradjen s ciljem da se igracka malo ''opremi'' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 6, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja sam ponovio lanac, zamalo da ostanem u Solunu preko vikenda stari je izdržao 28.000kmEvo ga novi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan750 7 Napisano Octobar 6, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad, Serbia Motocikl: Yamaha MT 09 Tracer, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju napokon preuzeta igracka koja se naravno pokazala kao mnogo ozbiljniji gedget nego sto smo mislili. Posto vecina ovdje vec odavno vozi istog necu da palamudim o motoru jer vi ovaj model mnogo bolje poznajete nego ja. Ja se tek upoznajem sa istim. Evo poneka slikica sa danasnje voznje od blizu 450 km koji je odradjen s ciljem da se igracka malo ''opremi'' Neka je sa srećom nova igračka! Da li je ovo novi Shad 58X top box? Jako mi je zanimljiv taj model.Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2034 Napisano Octobar 6, 2017 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitci. Jeste, Shad SH58x Top Case. Zadovoljan sam. Nisu imali na stanju back rest, pa cekam da dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan750 7 Napisano Octobar 6, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad, Serbia Motocikl: Yamaha MT 09 Tracer, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitci. Jeste, Shad SH58x Top Case. Zadovoljan sam. Nisu imali na stanju back rest, pa cekam da dodje.Ovde na slikama je u položaju sa najmanjom zapreminom? Kada budeš imao vremena, možeš li, molim te, da napraviš par fotki (da se vidi motor i kutija) u položaju kad je najveća zapremina? Zanima me da li izgleda glomazno na Traceru kad je kutija najveća. Hvala ti!Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2034 Napisano Octobar 8, 2017 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 10/6/2017 at 11:47, milan750 je napisao: Ovde na slikama je u položaju sa najmanjom zapreminom? Kada budeš imao vremena, možeš li, molim te, da napraviš par fotki (da se vidi motor i kutija) u položaju kad je najveća zapremina? Zanima me da li izgleda glomazno na Traceru kad je kutija najveća. Hvala ti! Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Evo drug, nadam se da je od pomoci. Meni uzivo uopste nije vizualno glomazan, cak stavise. A i pitanje je koliko vremena ce biti potreban u toj zapremini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...