BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije pravedno, afrika treba da bude vs tenera... u klasi sa tracerom je ono od 700 kuba sto ima i automatik i manuelni, zaboravih ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan NC 700 X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan U klasi sa tracerom je honda crossrunner,nc 750 je dosta ispod, po svemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Da u klasi sa tracerom je crosrunner ali nas uvoznik nije za ovu godinu uvezao ni jednog iz ko zna kojih razloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno velika potraznja pa ne mogu da stignu da ga isporuče -) Ne znam koliko taj motor treba da bude dobar i ubedljiv u odnosu na konkurenciju da bi ga uopste uzeo u razmatranje,retko ruzan i nezanimljiv model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Honda crossrunner je najveći konkurent Tracer-u http://www.honda-as.com/motorji/motocikli/sport-touring/vfr800x-abs-tcs-crossrunner-novo-2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan tracer lepsi, ima usd honda v2, mono zadnja viljuska... mmm ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Honda ima v4 motor... Da ne budem van teme,da priupitam vlasnike kako se pokazao tracer na servisima...cene,ima li nekih vanrednih popravki,opoziva i tako to,ima li primetne potrosnje ulja izmedju zamena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam bio na 10000 posto sam nagurao 8000 a sa prvim na 1000 sam pocascen pa ne znam,Do sada nije potrosio ni kap.Kod mene je poceo malo zveckati spaner u motoru na nekim manjim obrtajima i u Plattneru su narucili novi spaner i zamenuli.Posle citam po netu da hoce to da pravi malo neprijatan zvuk da su na R1 na nekoj seriji to menjali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 26, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odradio 2 servisa, bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I šta je urađeno na servisu od 10,000km, koje ulje i dr. cena materijala i ruke... Ma pitam čisto onako radi reda, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 30, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.com/a/img905/6797/pmGcn6.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 30, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 30, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 30, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Boban ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 30, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Skiboban-e da li je sedište sada udobnije (mekše)? Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Decembar 1, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da Boban je radio, dosta je mekse i udobnije, ali pravih utisaka ce biti tek na prolece jer sam na njemu napravio 1 km. Tracer jos nije registrovan, treba prvo prodati Bandita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Decembar 1, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo napravio sam grupu na fb za vlasnike, korisnike, ljubitelje Tracer-a, gde mozemo razmenjivati iskustva, fotke i sve ostalo u vezi nasih ljubimaca. Pa dobro dosli! https://www.facebook.com/groups/845016732284300/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Decembar 1, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ! Promenio Decembar 1, 2015 član Skiboban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Neće nešto ta FB grupa... edit: aha, provalio sam, moraš da odobriš request Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Decembar 1, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo odobrio, radi...... dobro dosao Andrija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve kolege i vlasnike Tracer-a. Pre par dana sam porucio motor u Plattner-u u Novom Sadu. Kada se pojavio nisam se mnogo dvoumio. Zahvaljujem se Miljanu sto je motor u salonu, mogao sam ga pogledati i sesti pre porudzbine, posto je sve razgrabljeno i nije se nigde mogao videti. Hteo sam da vidim Bobanov u Bg salonu ali ga je oterao isti dan kada je stigao :-) Po meni sjajan motor i mnogi ce proizvodjaci krenuti putem Tracera. Te neke sitne kritike, pa ni jedan motor nije savrsen za svakog vozaca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Boje za 2016 modele su crna i siva: http://www.yamahamotorsports.com/sport/models/fj-09/ Mislim da ovo nisu boje za Evropsko trziste za 2016-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Decembar 1, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alex nema potrebe da se zahvaljujes.Trebali ste me zvati pa da i probas jedan djir po Veterniku zasto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Decembar 2, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da dosadjujem, ali i bez probne voznje mislim da je to to i da nema konkurenciju placeno-dobijeno. Ali ipak hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...