mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nigdje. Ja pokusavam to naci za tracer 700 ali ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Http://link.marktplaats.nl/m1317895293?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios Ovo? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Septembar 16, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Full AKRAPOVIC TITANIUM 65B9140F-303E-409C-AE46-DF8BF7088ECB.MOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.9.2018 at 20:08, wiggin je napisao: U zdravlju da te služi! Sve više nas je, napunićemo kafanu jednom :B E to jedva čekam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 21, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 9/16/2018 at 9:27 PM, mali_veseljak said: Skoro nigdje. Ja pokusavam to naci za tracer 700 ali ne ide. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13471445 izvoli-za mt07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jel’ pase sa mt07 na tracera 700? Ja mislim da da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, mali_veseljak said: Jel’ pase sa mt07 na tracera 700? Ja mislim da da. Racunam da ako sa mt09 paše na Tracera- ista situacija i u 700 varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko na grupi ako se poruci sa ebay-a polovan izduv iz Engleske - koja bi otprilike bila postarina do SRB. i da li se na koriscenu robu placa carina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodavac šalje za Srbiju, uglavnom piše uvek i kolika je poštarina. Ispod 70-80€ nije sigurno. Sa carinom nikad ne znaš na čemu si. Uglavnom, ne plaća se carina na polovnu robu, ma da su meni jednom naplatili za polovnu navigaciju za kola.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike sam racunao na tu poštarinu- e sad...aj da se igramo pa da vidimo za carinu. Hvala drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel' si našao Akrapa ili nešto drugo?Možda Black Widow? Ja sam se baš naložio na njih, ovo što sam čuo na YT mi se baš svidja kako zvuči a i cena je razumna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Nalazim dosta Akrapa na licitacijama ebay-a, a black widow na sajtu njihovom gledao. Imam utisak da je I black widow ozbiljna prica(full exhaust), a dosta je jeftiniji od 300-450€ izadje otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 25, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Ovog vikenda izvozena je lepa tura preko Zlatibora i Visegrada do Sarajeva. Osim fenomenalne prirode prijatno me je iznenadila potrosnja : 4.4 - 4.5 l/100Km ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno mi je zatrebao tempomat, i shvatio sam da ne znam da ga koristim. Pa ako moze pomoc od nekog ko zna kako se tempomat koristi na Tracer-u ... Ispostovao sam da je brzina u okvirima koje pise u uputstvu, da je u brzini vecoj od cetvrte ( oko 100 Km/h u petoj ), stisnuo srednje dugme, ukljucila se na displeju zuta oznaka za tempomat, i dalje ne reaguje ni jedno od preostala dva prekidaca ( SET i RESET ili + i - ), niti se na displeju pojavljuje bilo sta. Probao sam i kombinacije stiskanja ta dva prekidaca, po vise puta svaki zasebno, i nista se ne desava. Da li ja gresim negde ili je problem u opremi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja napravio mehanički (savio žicu oko ručice gasa) i nema da brinem. Nije mi jasno zašto kada ti se uključila žuta oznaka za tempomat, treba da reaguju SET, RESET. Zar nije trebalo samo da pustiš ručicu gasa i on održava tu brzinu. Ili misliš da sa ova dva dugmeta povećavaš ili smanjuješ brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ukljuci zuta oznaka za tempomat na displeju i pustim gas, ne desava se nista, smanjuje brzinu. U uputstvu pise da treba pritisnuti SET i onda da nastavi da odrzava trenutnu brzinu, ali to se kod mene ne desava, tacnije ne desava se nista ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan probaj da zadrzis set koji sekund.. oznaka na displeju mora da bude zelena.. tada je u funkcijii... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i to. Bas cu sada da probam, samo da nadjem pravac, da zadrzim jos duze. Inace je sve vreme zuta lampica, ni jednom mi nije pozelenela ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav pravac, samo pun gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Drzao sam SET i vise od 5 sekundi i, nista. I dalje je zuto i ne ukljucuje odrzavanje brzine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan pa sad citam uputstvo..poprilicno je jednostavno.. da se pritisne prvo ON OFF button i onda na zeljenu brzinu SET.. sa tim sto mora da budes u 4,5 ili 6 brzini izmeju 50 i 160kmh... druga opcija u plattner i pitas sta radim pogresno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan To sam uputstvo i ja procitao vise puta. Pozvao sam jos juce ljude u Plattneru pa cekam odgovor ... Jos cu da ubedim sebe kako ne znam jedan obican tempomat da koristim ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Octobar 6, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Zalepljeno danas-decko radi vrhunski, moze da napise i odradi sve sto pozelite. Cena 20€. Ja prezadovoljan. lokacija Niš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Ja se jurim sa Markom dugo u vezi trakica za felne, i nikako da se uklopimo da se nađemo. Uglavnom sam ja krivac... Ali je dobro čuti da ima zadovoljnih mušterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...