Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 29, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan kolege jel mlze neko da mi izmeri duzinu i sirinu tank pad a,treba da narucim ali nisam u Srb pa ne mogu da uzmem mere...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Mart 29, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan kolege jel mlze neko da mi izmeri duzinu i sirinu tank pad a,treba da narucim ali nisam u Srb pa ne mogu da uzmem mere...Sent from my SM-G930F using TapatalkSirina u gornjoj zoni oko 135 mm u donjoj 110. Duzina sa plasticnim delom 200 mm do cepa rezervoara.Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde mogu da kupim deflektor,kupio sam vizir u maxmoment u ali deflektor mora da se ceka par nedelja,Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne varijante, koju sam video skoro LINK Nije kao taj na slici ali radio bi posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 4, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Stefane kontaktiraj kolegu Stile, imao je ovde u oglasima Puig deflektor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan kako mogu da.nadjem gosn Stileta,trazim na "prodajem" i ne mogu da nadjem Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 4, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Na google ukucaj bjb deflektor puig, pa će ti izaći oglas iz 2016, ali ne vidim da je prodat, a i kolega je ostavio Tel 062438984 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EmirF121 14 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Brčko Prijavi odgovor kao problematičan On 4/3/2018 at 3:37 PM, Stefan Lone Wolf said: jel zna neko gde mogu da kupim deflektor,kupio sam vizir u maxmoment u ali deflektor mora da se ceka par nedelja, Sent from my SM-G930F using Tapatalk 10.800,00 dinara? Ako je tako, vrijedi se provozati do Beograda. U Louis je 130 €. Jesi li dobio i spacere za štitnike ruku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EmirF121 14 Napisano April 12, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Brčko Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Je li neko od vas ima problem sa malo jačim vibracijama na 4000-5000 obrtaja? Čitam na forumima da bi lanac mogao biti previše nategnut. Također, ovakav zvuk se čuje iz mašine, pogotovo kada je hladan, prilikom prvog paljenja: Šta bi to moglo biti, da rješavam dok je u garanciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 13, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Opiši malo detaljnije te vibracije, a što se tiče zvuka iz motora ima CCT problem koji može da bude problem ali on se javlja pri usporavanju a ne dok je motor hladan, pa bih ja rekao da nema razloga za brigu. Ipak najbolje pitaj u servisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan meni je na novoj mt-09, lanac pre nategnut.. pitao sam u servisu, rekli su mi aj do prvog servisa, pa cemo da vidimo kad se slegne malo sve.. sad sam na 300km, pa javljam uskoro sta su rekli .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan meni je na novoj mt-09, lanac pre nategnut.. pitao sam u servisu, rekli su mi aj do prvog servisa, pa cemo da vidimo kad se slegne malo sve.. sad sam na 300km, pa javljam uskoro sta su rekli .. Popustaj ga odmah svima je prenategnut.Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 13, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je u service manual-u, ali slažem se sa Bobanom, ja sam isto popustio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ste otprilike popustili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa klasika 25-35 mm. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan hvala... pogledacu.. a evo i mog novog mezimceta.. pa kad budete pravili neko okupljanje ako prihvatate i nakeda , rado cu se pridruziti btw, koliko vas je kostao prvi servis? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 13, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zakazao sam servis na 1000km u Plattner-u. Rekli su mi da je oko 8000 din za Tracer 700. Menja se ulje (kod mene ide 2,5L kada se menja filter) i filter. Pretpostavljam da je za MT 09 malo skluplje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 13, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro gagi pisi na temi za tracer 700. Nemoj da sam tamo sam i jadan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 13, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, mali_veseljak je napisao: Dobro gagi pisi na temi za tracer 700. Nemoj da sam tamo sam i jadan Imam nameru da tamo pisem o iskustvima sa motorom. Dok sam vozio maxi scooter, pisao sam o svim servisima i opremi koju sam ugradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 13, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Super. Malo da ozivimo temu. Vjerujem da imamo iskustava za podijeliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Napravljen još jedan skid plate, ovaj put od INOX-a. Kolega čeka novog Tracera GT da mu isporuče, u julu, a u međuvremenu nabavlja dodatnu opremu. Na slikama je, naravno, na mom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano April 15, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Treba samo jos sacekati taj jul ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 15, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Treba samo jos sacekati taj jul ...‘Jer sreća je lepa samo dok se čeka,dok od sebe samo nagoveštaj da’ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano April 15, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Slatke muke. Ja sam cekao prosle godine oko mjesec i po na preuzimanje Tracer-a, al je bilo do mog posla a ne do Yamahe. Al je cinjenica da ima drazi i u tome. Pa jutro kad se krenulo po njega i noc ranije, pa sam prvi utisak, pa prvo sipanje goriva i prvi metri! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 16, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Tehnolog je napisao: Treba samo jos sacekati taj jul ... Dobro došo na forum i u ovu grupu, a juli će brzo. Skrati vreme čekanja sa planovima za sređivanje motora i to na tanane, ne žuri, a i sa planovima za putovanja . Na ovim stranicama ima dosta dobrih komentara iskusnih bajkera i budi i ti aktivan, pa će ti i to pomoći dok stigne GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...