djolji 1272 Napisano Octobar 31, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra, baš po meri. Nego, jel ti pomaže deflektor i dali ima vibracija, sobzirom da je originalni vizir nekako nedovoljno ukrućen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Octobar 31, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan https://vimeo.com/189590287 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Deflektor pomaze ali vibracija ima, mislim da je pametnija investicija puigov vizir. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Novembar 1, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan https://vimeo.com/189590287 Odlicno Izgledaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 6, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da krene sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 6, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ima li ko od vas ovih problema na traceru,javlja se samo na modelu za 2015... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, za neki dan treba da mi stigne nov amortizer, uvazili su mi garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Novembar 7, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Naručio led svetla za štitnike ruke i posle 6 dana stigli,i to bez carine,napisali su da delovi za igračku,i da vredi 30dolara :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali si platio siping 20 dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Samo da krene sezona Бато како је добро. Свака част, у здрављу да те служи и сит да се навозаш. Одличан је мотор Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Novembar 8, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samo da krene sezona Vidim uzeo si pravi vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, za neki dan treba da mi stigne nov amortizer, uvazili su mi garanciju. Jesi li imao neki kvar amortizera ili je u pitanju korozija. Ako možeš, okači sliku. Kod mene je stari model amortizera, a motor je 2016 pa me zato zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice vizira mislim da je to to, i da necu vise da ga menjam. A amortizer menjam zbog korozije. Evo slika koju smo slali za reklamaciju u sloveniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Novembar 8, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, za neki dan treba da mi stigne nov amortizer, uvazili su mi garanciju. Jesi li imao neki kvar amortizera ili je u pitanju korozija. Ako možeš, okači sliku. Kod mene je stari model amortizera, a motor je 2016 pa me zato zanima. Moj isto 2016 i ima ovaj stari tip amortizera. Motor nov,prešao samo 3000km,ali već vidi se rđa slićno kao na prethodnoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, za neki dan treba da mi stigne nov amortizer, uvazili su mi garanciju.Jesi li imao neki kvar amortizera ili je u pitanju korozija. Ako možeš, okači sliku. Kod mene je stari model amortizera, a motor je 2016 pa me zato zanima. Moj isto 2016 i ima ovaj stari tip amortizera. Motor nov,prešao samo 3000km,ali već vidi se rđa slićno kao na prethodnoj slici Dobices novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 9, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je pametnije reklamirati pred kraj isteka garancije, ako je u pitanju samo površinska korozija, kako bi nov amortizer imao u post garantnom periodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da okači Service Manual .pdf (free) ili workshop manual. pdf ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan I skota smo namontiraliiii 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan imam pitanje vezano za skottoiler. U dodjem desnom uglu kad stojim ima X, kad vozim se prebaci na onaj kao znak za stiklirano, a jednom sam video da stoji i strelica nagore, pa jel zna neko sta se desava kad je strelica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strelica znači da gledaš gde voziš a ne u skottoiler. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Novembar 12, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mt07 nadam se da se ne ljutiš za strelicu. ☺ Evo šta znači, „The initial mode indicator is an ‘X’ but once the system senses the engine is on, it changes to a ‘√’ (checkmark) and once the motorcycle is moving the ‘↑’ (up-arrow) icon will be displayed. Each mode is triggered sequentially depending on vibration levels as the system samples the vibrations and through averaging, determines what mode the system should be in. Oiling only starts when the ‘Arrow’ mode shows.“ U prevodu, kada se pojavi strelica, počinje podmazivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 12, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahh ne ljutim se Pa onda ne podmazuje dovoljno, zato sto sam tek jednom video da je u modu za podmazivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećao, napravio sam drugi skid plate, ovaj put je ceo od čeličnog lima 2mm. Takođe je sečen na mašini water jet i savijan mojim alatom, ofarban višeslojnom bojom za temperature do 650C. Nešto je gabaritno manji od prethodnog aluminijumskog, ali funkcionalno obavlja zadatak i naravno jeftiniji je .Montira se na motor ne vezano sa rolbarom. Ako ima zainteresovanih, biće mi drago . Takođe su poželjni korisni komentari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 17, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda super, ja bi tu dodao samo još potpis made by djoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Koristan savet, sledeći će biti sa logotipom i serijskim brojem. Usvaja se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...