Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Tracer MT 09

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: DL-650

Ja imam angel gt i odusevljen sam gumom, drugar mi kaze da je metz road1 mozda za nijansu bolji po testovima mada se i to placa pa je pitanje. U svakom slucaju ista je fabrika pa ne mozes da pogresis. Ja cu uzeti sledece roadtec01 da probam, ako nista bar zbog kilometraze. Ne moze da bude losija pa nema greske

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Stokke

Sva sreća pa si primetio da je izleteo čep, moglo se desiti u voznji...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ma sreća da se to desilo kad sam stao ispred naplatne, već mi je zadnji točak bio zaliven u ulju... Userem se kad pomislim da je moglo da se desi kad sam se spustao nizbrdo :/

• Podržavam 1

• Drug član, 1601 postova
  • Motocikl: V-STROM

Wiggin,jel pričaš o čepu na karteru gde se ispusta ulje,sa navojem ?!?

Kako bre da ispadne taj čep,ako je to taj.....ima li neki opoziv za zamenu ili čekaju da neko omasti asfalt ili  zapali motor  :jok:

Super si prošao :takoje: ali greota za ulje,deluje mi baš friško :D

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Stokke

Wiggin,jel pričaš o čepu na karteru gde se ispusta ulje,sa navojem ?!?

Kako bre da ispadne taj čep,ako je to taj.....ima li neki opoziv za zamenu ili čekaju da neko omasti asfalt ili zapali motor :jok:

Super si prošao :takoje: ali greota za ulje,deluje mi baš friško :D

Da, baš taj... Pojma nemam, pitao sam u servisu ne znaju ni oni. Piše na američkom sajtu da se desilo par puta, ali bez zvaničnog opoziva. Navodno je ispravljeno na 2016 modelima....

A ulje skroz taze, servis bio pred more nedelju dana :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Drug član, 1067 postova
  • Motocikl: Tracer MT09

Ili je problem sa podloškom na čepu, možda nije zamenjena prilikom poslednjeg servisa (što se često događa) ili je stavljena neodgovarajuća, a možda i čep nije propisno pritegnut jer to rade rutinski bez moment ključa, ali... U svakom slučaju dobro je da se sve ovako završilo, a i što si nam to prikazao. :takoje:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: DL-650

Mozda navoj na cepu i na karteru nisu sa istim tolerancijama pa posto je u pitanju aluminijum dolazi do sirenja i skuplhanja i malo po malo dodje do toga....

Tema nam nešto zamrela?! Odmor u hladu ispred etno restorana kod Potpećke pećine u društvu Stromića kolege Milanezia.

post-27043-0-52117000-1472029361.jpg

• Podržavam 2

I ko kaže da Tracer ima malu nosivost? Bobane koliko je u kg bilo na Traceru po ovim Alpima i kako se ponašao u vožnji (potrošnja, stabilnost, brzina...). Jesi li to morao štopaljku i migavce da izmeštaš? :takoje: U svakom slučaju, vidim da vam je sigurno bilo lepo, ;)

Ja i žena smo se "vrteli" po Srbiji: Kragujevac, Kruševac Jastrebac, Ribarska banja, Prokuplje, Leskovac, Vlasinsko jezero, Pirot, Knjaževac, Rtanj, Jagodina, Bgd.

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300

Stopaljku nisam izmestao, ali na ovim migavcima imam i poziciju i stop tako da je to ok. Opterecenje je bilo min. 210 kg (mozda i neki kg vise). To je za nju u svakom slucaju previse, ali trebali ste da vidite zadnju gumu kad sam se vratio, pa bi vam bilo jasno kako se ponasa (od prilike 2 mm do kraja, a posle sam u Rumuniji skinuo i tih 2). Gumu vise ne mozete da vidite posto sam je pre tri dana zamenio u Sloveniji (Pilot road 4 GT =160 eura). Potrosnja neverovatnih 4,9 (oko 10 % je bio auto put brzina 140). Danas sam se vratio iz Slovenije, e tu je vec potrosnja bila oko 6 (provericu nisam ni stigao, vec sam na poslu), ali je voznja 160-190. Bez suvozaca, tri kofera i torba.

• Podržavam 1

• Drug član, 1699 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Skiboban,

šteta što ne nisi otvorio svoj putopis u odgovarajućem podforumu - evo, maločas slučajno naletim na ove predivne slike, ali iz Putopisa ne izbijam! 

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300

DraganNS,

nazalost ne umem lepo da pisem i onda i ne pokusavam (a malo sam i lenj). Putopis bi imao preduslove da bude dobar, preko 30 najzanimljivijih prevoja, oko 1500 fotki i nekoliko sati video materijala. Prosle godine je bilo nesto slicno i takodje nisam pisao. Ove godine je bilo i 4 dana Rumunije (600 i kusur fotki), a pre 2 dana dosao iz Slovenije, mada ovo poslednje nije nesto, jer sam isao poslom (sudio evropsko prvenstvo u strelicarstvu).

Nesto od toga mozes da vidis na fb... Boban Matic

Hvala za sugestije.

• Drug član, 1699 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Bobane,

nema na cemu ali , samo da znas - ni malo ti ne verujem ovo sto si rekao u prvoj recenici :) Meni, kao nekome ko je (relativno) od skoro na velikoj kubikazi i koji nije nikada putovao dalje od 200-300 km od kuce (a veoma zelim da se to ostvari) izuzetno su zanimljivi, i veoma korisni (u svakom smislu), putopisi svih vas koji imate privilegiju da krstarite prostranstvima Balkana, Evrope pa i sveta. Da ne ponavljam ono sto je sto puta vec receno: svako ko cita putopis na neki nacin prozivljava ono sto cita kao svoje licno iskustvo i obogacuje se, a ujedno i priprema da ponovi slican podvig.  Zato, ako ne pre ono kad malo za'ladi, sumiraj utiske, proberi najzanimljivihe fotografije i - za tastaturu. ;)

U zdravlje!

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS

Bobane kako si zadovaljan sa amortizerom volana? Jel ima i dalje speed wobble? Razmisljam sad dok je zima da nadjem malo zanimaciju i da namontiram jedan.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja