djolji 1272 Napisano April 6, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na " brzim" čestitkama, a pošto sam od danas proširio flotu Tracera, nadam se da će biti i nekog okupljanja srećnih vlasnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano April 6, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, u pravo vreme je dosao lepotan.. Nek te dugo sluzi kako zamislis i gde zamislis... Nabaci jos koju fotku sa full opremom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje kako Tracer leži u krivinama,ako nije problem da mi neko od ljubaznih vlasnika kaže odnosno podeli sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom djolji, dobro dosao u "club" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca KLE500 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 2 postova Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Ljiljana sto si mu dozvolila da kupi motor nisam mogao vise da gledam kako se muci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan ,,,, .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 7, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Jesi ti pre neki dan bio u platneru u prisustvu gospodje i razgledao plavog tracer-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Jesi ti pre neki dan bio u platneru u prisustvu gospodje i razgledao plavog tracer-a? djolji jesi nagovarao gospodju tipa ovo nama treba , sad smo mirni kad ovo uzmemo , ni jedan drugi samo ovaj...Ja sam morao tako malo da kenjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kažem, situacija je bila zajebana. Prvo je bilo da nam motor više uopšte ne treba, jer sam prošle godine prodao Stroma. A kada sam počeo da slikam opremu da bi postavio oglas (kacige, pojaseve, rukavice, ...) i došao do njene jakne, nije htela da je obuče. E to je bio znak da da još nije sva bajkerska krv iscurela iz nje. Međutim nastaje mora koji motor da se uzme, jer ona kao i većina žena voli veliki. Zapela ona za Vstrom 1000, a ja se nisam mnogo bunio. Počeo sam da se osećam kao magarac između dva stoga sena. Dalje se zajebancija nastavjla kada Stroma nema u prodaji jer ga uvoznici samo po uplati poručuju, a njena konsatatcija je bila: tolike pare da damo a da ga ne probamo. Ne može. I na kraju, lep sunčani dan, ajmo draga časkom do Platnera, samo da vidimo nešto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si osetno bolji motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Po uplati porucuju motor?Pa tako moze svako da prodaje i bude zastupnik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano April 8, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Djolji ,neka je sa srećom Kupio si osetno bolji motor! Pretpostavljam da si vozio i novog stroma 1000 ili ne? Moze li malo konkretnije objasnjenje ove citirane recenice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 8, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Djolji ,neka je sa srećom Kupio si osetno bolji motor! Pretpostavljam da si vozio i novog stroma 1000 ili ne? Moze li malo konkretnije objasnjenje ove citirane recenice? Nisam vozio novog stroma, ali tracer ima mirniji rad (vibracije 3 cilindra - 2 cilindra), laksi je, brzi, snazniji, jeftiniji a meni licno i dosta lepsi. U prilog stroma bi isao veci obrtni momenat na zavidnih 4000 i off road voznja koja mene ne zanima. Imam ja tu jos i subjektivnih elemenata ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braca1975 8 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Stepojevac Motocikl: KAWASAKI VERSYS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,u zdravlju i sreci da vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 10, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,u zdravlju i sreci da vozis... Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 10, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam završio montažu dodatne opreme (rol bar, zadnji i bočni koferi, tank torba) sve je Kappa. Započeo sam da ugrađujem ekstendere za retrovizore, koji su mi ostali od Stroma, kad ono zajeb na desnom retrovizoru su levi navoji i naravno ne odgovaraju mi ekstenderi. Rešenje je kod dobrog strugara sa levim ureznicama. Kada i ovo završim biće obećanih fotki. Inači moji prvi utisci su pored svih lepih o kojima je već pisano, pa da se ne ponavljam, razočaravajuće je sedište, mehanizam i prostor ispod. Sedište je tvrdo i nekako jevtino urađeno (a baš Yamaha ima dobra sedišta na drugim modelima), mehanizam je komplikovan i sedište kao da se ne učvršćuje najbolje, Ovo podizanje u dva nivoa su mogli da naprave kvalitetnije. A ispod sedišta ne možeš ništa da staviš. Ali sklon sam da pronađem rešenje, samo da bude lepo i efikasno. U vezi zadnjeg amortizera su se obrukali jer mora ključem da se podešava, umesto hidraulički kao kod konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde uzivaj i samo teraj p.s.podesi amortizer i ne diraj dugmici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nabacih Kappa cresh bar.Nego , kada smo kod tog zadnjeg amortizera , jel neko to probao stelovati?Meni se cini da nesto ne odgovara kad sam sa suprugom na motoru ali ja to nisam nikad cackao. Kad sam sa devojkom sve je ok 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 19, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Trebaće ti sad crash bar kad ti žena ovo pročita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam onaj neki radnicki slem pa nek pici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 20, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećao, evo par sličica mog ljubimca sa dodatnom opremom i to sve od Kappa-e, osim nosača navigacije i ekstendera levog retrovizora ( desni se pravi kod strugara jer je sa levim navojem). Ujedno pokazujem i mini montažnu garažu sa mehanizmom za ubacivanje motora, tj. hvatač prednjeg točka na kolicima i šinama. Garažu sam napravio od termopanela i ona je na prodaju, jer sam u međuvremenu kupio zudanu garažu, pa mi je višak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se kaci ova tank torba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kupi se prsten koji se kači na čep od rezervoara i onda se torba zakači na taj prsten.Laka montaža i demontaža,vrlo prost sistem.I ja sam uzeo skoro jednu sličnu,preporuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...