Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Tracer MT 09

Recommended Posts

• Drug član, 1067 postova
  • Motocikl: Tracer MT09

Motor je plaćen 9500 eura,a evo šta drugar kaže u vezi opreme:

-koferi Kappa (k53+2 bočna k33+ nosač bočnih kofera)-400 eura 

-crash bar-80 eura

-vizir Puig-oko 140 eura

-sedište radio Boban Zemun-150 eura

-maglenke i prekidač-35 eura

-nosač zadnjeg kofera je on pravio

-zaštitu za hladnjak je on pravio

-proširenje za ćopavu je on pravio

Znači još otprilike 800 eura za ovu opremu...nije malo ali je sada kompletan  :takoje:  

Dobru cenu motora je tvoj drug postigao, jer sada je "prolećna akcija" :stabre:  od 10,290e i to bez poklona u vidu bočnih torbi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1601 postova
  • Motocikl: V-STROM

Kreće sezona pa kreću i cene gore.Dobio je tu cenu jer se cenkao,realno bio je i kraj sezone...mada ima ljudi koji plate koliko piše u cenovniku jer valjda misle da je to fiksna cena.Ja sam isto pre mesec dana kupio motor i uspeo da "akcijsku" cenu srušim za još par stotina eura ;-)

Kako se ko snadje:-)

• Samo nek je neki cirkus, 791 postova
  • Motocikl: BMW R1250RS Triple Black

Lepo si ga "okitio" u startu. Nek je sa srecom!!!

Okićen baš kako treba. 

E to je dobar dan, a?  :takoje: 

Čestitke i mnogo lepih doživljaja.

• Drug član, 1457 postova
  • Motocikl: k25

Sa Fazera S2 sam presao na Stroma 2012,nije los ali mi se ova Yamaha opasno svidja.

Da li ima neko ko je vozio jedan i drugi pa da mi prenese svoj utisak i razlike?

Milsim Strom/Tracer

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer

Vozio sam Stroma od drugara malo, ali ako razmisljas da menjas motor i uzmes Tracer-a nema tu sta mnogo da se razmislja  :)

Juce predjeno prvih 100km, motor odusevio i sve pohvale,

neke sitnice sto spominju oni koji traze dlaku u jajetu meni nisu toliko primetne.

Jedina zamerka koju osecam, ne znam za druge kolege, to su nogasteri vozaca, tanki, kratki i pomalo neudobni, fali guma preko njih, ali to se da zameniti.

• Svrati ponekad, 324 postova
  • Motocikl: Honda VFR1200F

Jeli moguce da je Yamaha osim onog 1200 Super Tenere  napravila  motor za vozace visoke preko 180cm .

Kupujem ovu ljepotu ako prodam Hondu odmah. Mislio sam neki drugi motor , ali kada sam vidio ovo ... za mene ne postoje drugi motori .

Za sve namjene. Voznja po gradu , krivine u planinama, za putovanje... Dizajn nije mogao biti ljepsi .

Sjediste visine 860 mm , konacno .

2015-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Stat

2015-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Stud

Kazu da ce se pojaviti na sajmu u Beogradu. Molim vas ako je neko vidio motor uzivo da prenese utiske ...

Moj todjak ga je juce dovezao iz Yamahe, on ima 193cm i 87kg. Motor je perfektan, agilan, kompaktan, i obrijao bi sve enduro motore od po 1200ccm po nasim balkanskim krivinama.

Na svaki test dobio je po pet zvjezdica,max. Ful je u elektronici i vec sam ih gledao desetak po Alpima, jedu krivine.

Ako si visok ili nizak, to nije problem. Problem moZe biti u tome koliko si agilan. Ako imas visak kilograma, onda kreni na nesto drugo, kao recimo Versys, Super Tenere, Vstrom...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 340 postova
  • Motocikl: BMW 1150 GS

Jeli moguce da je Yamaha osim onog 1200 Super Tenere  napravila  motor za vozace visoke preko 180cm .

Kupujem ovu ljepotu ako prodam Hondu odmah. Mislio sam neki drugi motor , ali kada sam vidio ovo ... za mene ne postoje drugi motori .

Za sve namjene. Voznja po gradu , krivine u planinama, za putovanje... Dizajn nije mogao biti ljepsi .

Sjediste visine 860 mm , konacno .

2015-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Stat

2015-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Stud

Kazu da ce se pojaviti na sajmu u Beogradu. Molim vas ako je neko vidio motor uzivo da prenese utiske ...

Moj todjak ga je juce dovezao iz Yamahe, on ima 193cm i 87kg. Motor je perfektan, agilan, kompaktan, i obrijao bi sve enduro motore od po 1200ccm po nasim balkanskim krivinama.

Na svaki test dobio je po pet zvjezdica,max. Ful je u elektronici i vec sam ih gledao desetak po Alpima, jedu krivine.

Ako si visok ili nizak, to nije problem. Problem moZe biti u tome koliko si agilan. Ako imas visak kilograma, onda kreni na nesto drugo, kao recimo Versys, Super Tenere, Vstrom...

Znaci tako.poceli smo da se vredjamo.Znaci ja sto imam malo veci stomacic da menjam motor?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja