miljan_tracer 431 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste MRA Dragan je u pravu.Meni to zavrsava posao pa nesto i ne razmisljam o zameni vizira.Ja sam narucio mrezicu za hladnjak to mi je naj potrebnije posto sam jedva oprao hladnjak od buba posle Grcke i kres bar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan pa kazi mi onda koji je dodatak pa cu da izguglam? Koliko ja vidim - on ima MRA X-creen ili nešto u tom stilu, a ne ove produžene vizire što linkujete http://www.bikehps.com/acatalog/MRA_Spares.html#aMRA_2dXCTA Pa to sam ga i pitao, koji je dodatak na njegov vizir, a ovo sam kasnije linkovao kao jedno od mogucih resenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Novitet iz Givija za Tracera ... mozda nije lep ali je dobar i radi posao http://www.motorcycleplanet.co.uk/products/2251-GIVI-2122DT-Screen-and-fitting-kit-D2122KIT-for-Yamaha-MT-09-Tracer/ Onda Puig https://www.google.rs/search?q=Givi+windscreen+for+Tracer&newwindow=1&client=opera&hs=l3H&biw=1093&bih=509&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIy5q_i_fxyAIVJotyCh0bKgrZ#imgrc=HVljI8JKHLehhM%3A Onda raznih dodataka koji vade pare a srecu prave http://advdepot.com/yamaha-items/fj-09-mt-09-tracer.html Ovaj givi nije uopste los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Novembar 2, 2015 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Baš mu dobro stoji ova boja Jesu li ovo te torbe od 800 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 2, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Baš mu dobro stoji ova boja Jesu li ovo te torbe od 800 eura To su te cuvene torbe Ej ali nisu lose uopste, po 25 litra, i sto mi se najvise svidja nosaci se skidaju na kljuc, i to za bukvalno 2 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da iste kao moje.Stim sto sam ja uzeo i gornji kofer .To su polutvrde torbe ali su odlicne.I ja sam bio malo skepican kad sam kupovao ali je ok.Ali 800 e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ti tvoje platio Miljane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Novembar 3, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pa kazi mi onda koji je dodatak pa cu da izguglam? pa kazi mi onda koji je dodatak pa cu da izguglam? Koliko ja vidim - on ima MRA X-creen ili nešto u tom stilu, a ne ove produžene vizire što linkujete http://www.bikehps.com/acatalog/MRA_Spares.html#aMRA_2dXCTA Pa to sam ga i pitao, koji je dodatak na njegov vizir, a ovo sam kasnije linkovao kao jedno od mogucih resenja. Pa, eto, ja ti odgovorio, u medjuvremenu... Lep ti je motor, nek je sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mu dobro stoji ova boja Jesu li ovo te torbe od 800 eura Sarkazam ima dvostruko znacenje 1. Nedostatak novca da se nesto dobro kupi ... 2.Problemi iz detinjstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Givi mozda jeste ovako dzombast ali radi posaqo vrhunski ... mada ni Tracer ne izgleda nesto prelepo na slici dok ne vidi uzivo ...onda pocinju bale ...Dace Bog moj sledeci motor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Izgelda da ce ceo novembar da se vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog ja ne posustajem sve do snega ...niska temp.me ne zanima samo da je suvo.;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 3, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Izgelda da ce ceo novembar da se vozi Ja se ne bunim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 3, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog ja ne posustajem sve do snega ...niska temp.me ne zanima samo da je suvo.;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ti tvoje platio Miljane? Moram da proverim placao sam preko racuna i uzimao sam jos nesto pa ne znam tacno.Javljam kad proverim.Tu mi uracunat i nosac gornjeg kofera originalni i stvarno je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 4, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj originalni imao na Mt07, a sad cu da stavim Givi i stavicu Givi Maxiu 4 top case, lepsi mi je od original Yamhin top case. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 4, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Izgelda da ce ceo novembar da se vozi Ja se ne bunim Pa i nije manji od TDM900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 5, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj da se brines uopste, motor nije mali, ja sam morao da spustim sediste u nizi polozaj, i sad je taman. Jaci je od tdm-a, brzi, manje trosi, sigurno neces da pogresis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 5, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tacno.I moje sediste je spusteno na maximum a na primer sediste na Varaderu mi je potpuno odgovaralo. .Dobro , necu vise spominjati Hondu u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko razmišlja o crash bar, zanimljiv mi je Givi, mislim da dobro štiti mašinu i da je dovoljno elastičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio sw-motech barove i ne mogu da kažem da sam zadovoljan. Ispustio sam motor i evo koliko štite: Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 6, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari drsko ....prelepo ... http://mt09.motorcycle-talk.com/forum/attachment.php?attachmentid=3092&d=1429892614 Kvik shivter https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xft1/t51.2885-15/e15/11376492_777041765746632_374350032_n.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Wiggin, u pravu si za sw-motech, vidi se da ne štiti dekl menjača. Givi TN2122 pokriva veći deo motora, a meni je najlepši, nije glomazan i dizajnerski je oblikovan da se prilagođava linijama motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...