Čeh 1009 Napisano April 13, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim proizvoðaèem? Ortak mi je (skoro) poklonio njihovu jaknu, ali bez štitnika, pa me interesuje da li mogu negde da ih naðem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 13, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ah cuveni OVERSIDE i Krdza-trade Bilo je vec reci o tome ovde samo malko potrazi! A sto se tice kvaliteta....zar ti ne govori to sto ti je ortak poklonio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 13, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva sa moto jaknama http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=63&postdays=0&postorder=asc&start=0 Evo naso sam ti link. Ima tu reci o OVERSIDE-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 13, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Proèitao, tako nekako i kapiram jaknu... prva pomoæ do sledeæe plate, a onda kod (u meðuvremenu shvatih) dobro poznatog Rajka (deèko vozi srebrnu meèku, ako je to taj isti) po jašu... Kod njega uzeh i kacigu, Dainese, ne znam koji je model: ...moram priznati da mi nije bila baš najlepša, imao je jednu crno/sivu, ali avaj, kaciga mala a glava nije :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 13, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ali bez štitnika' date=' pa me interesuje da li mogu negde da ih naðem...[/quote']Možeš, i ja ih tražim za svoju al bi koštali oko 25-30E što je otprilike vrednos' jakne pa ti vidi... Mnogo je jeftinije preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...