Boky_la 0 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Los Angeles Motocikl: Yamaha fz1 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zivim u Los Angelesu vec nekih 9 meseci, veci deo sacuvanog novca sam pukao na motor da bih imao prevozno sredstvo, nazalost nakon dugog mucenja bez prevoza u gradu velicine vojvodine, ostao sam bez njega nakon sto sam imao udes od kad motor nije u funkciji. Generalno vozio sam motore kao klinac, ali nisam nesto popravljao, ovde su mehanicari jako skupii i nemam para za iste, u losoj sam poziciji trenutno tako da bi mi mnogo znacila pomoc ukoliko bih ovo uspeo resiti na svoju ruku..Ovako curelo je gorivo iz pumpe za gorivo, ja sam uzeo novu online za 26$ i jednostavno povezao 2 creva sa 2 ulaza, ono crevo sto ide direktno iz rezervoara stavio gde pise IN, ovo drugo na drugi ulaz, nije neka nauka.. Ali na crevcetu dole, na slici rukom ga drzim(deblje) curi gorivo kako sipam u rezervoar, direktno izlazi dole sve sto sipam.. Sta bi mogao biti problem jel ima neko ideju ili neki savet?za dalje probleme cu pisati kad ga upalim nekako ako uspem na krajuUdes nije bio nesto, ali me je ubio jer sam tek uzeo motor i nemam osiguranje, obilazio sam sa desne strane dok su ostali cekali crveno svetlo, i lik je iznenada se predomislio i naglo smotao u desno i dao gas da parkira u parking mesto sa strane i pocistio mene usput, tako da po zakonu moje greska, imam sudjenje i u najavi je god dana rada za isplatu kazne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boky_la 0 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Los Angeles Motocikl: Yamaha fz1 2002 Prijavi odgovor kao problematičan ono sto je meni proslo na pamet, jer nemam akumulator na motoru, palio sam ga na gurku tj ima ali je skroz mrtav, a nisam u situaciji finansijskoj najbolji ni to da menjam, da nije mozda jer je nova pumpa pa ne dopusta prolaz goriva bez kontakta tj dok ne proradi pumpa i zato izlazi dole na odusku.. Nagadjam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Mart 22, 2015 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi povezao crevo od oduske na izlaz goriva iz rezervoara,trebao bi imati tri creva sa donje strane,dva za gorivo i jedno za preliv,takodje gorivo koje prolijes pored cepa da iscuri kroz to crevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boky_la 0 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Los Angeles Motocikl: Yamaha fz1 2002 Prijavi odgovor kao problematičan ne nisam dirao, odprilike sam provalio koje je crevo, oduska je ok, kad dunem cujem kako zubori gorivo u rezervoaru, ovo deblje sto izgleda kao da se iseklo je problem, koliko sam skontao kroz njega ide visak rezervoara koji se vraca iz karburatora? Samo je fora sto ne vidim odakle je ispalo, gde ide u karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boky_la 0 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Los Angeles Motocikl: Yamaha fz1 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kad podignem rezervoar ima ono glavno sto ide ka pumpi itd, i onda ispod imaju 2 tanja creva, jedno oduska, drugo ovo, kao sto sam rekao koliko sam ja razumeo tuda se vraca visak gorivo, to nisam ni znao da ide tako Jbg neznanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Mart 23, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ne netu da skineš service manual,gde je sve lepo nacrtano gde šta treba da ide pa proveri natanane. P.S. Iz ličnog iskustva ne bi ti preporučio da voziš sa totalno mrtvim akumulatorom,meni se desilo da kad sam imao loš akumulator da su mi neposredno posle toga crkavali regleri.(preventive radi pošto vidim da si u frci sa $) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...