igornikolic 0 Napisano Mart 20, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam jednu molbu, posto mi je crkao stari fon sa svim brojevima molio bih ako neko ima da mi prosledi mobilni od Bobana majstora sa vidikovca koji je ranije vozio Yamahu Virago 535 koji sada ja vozim . Treba mi posto dolazi vreme godisnjeg servisa. Hvala u napred, Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 20, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si se predstavio, i još lepše ograničio naslov poruke! Kao da te na ovom forumu neintersuje ništa van BGDa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Mart 20, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran jel casa polu puna ili polu prazna ali pretpostavljam da se nije samo BGD-jcima obratio. Jel da Nikolicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...