muljaz 1890 Napisano Octobar 30, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da s` pohvalim malo... dobila mi ulica novi asvalt. Sada su na redu trotoari. Jel' ovo kod restorana "vidovdan?'' Bio sam u nedelju, pa videh da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Da s` pohvalim malo... dobila mi ulica novi asvalt. Sada su na redu trotoari. Jel' ovo kod restorana "vidovdan?'' Bio sam u nedelju, pa videh da se radi. Nije... ja sam 800 metara uzbrdo od kruznog toka. I, jel treba sad da te pitam nesto ? (mada je ne volim da se mrstim) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Octobar 31, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije... ja sam 800 metara uzbrdo od kruznog toka. I, jel treba sad da te pitam nesto ? (mada je ne volim da se mrstim) ;D :-[ bilo je bas na brzinu. Rucak sa bracom i nazad. Bice ovih dana popravni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 3, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Mixo slika je fenomenalna!!!Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, sunce ti, kako je kod tebe krvav zalazak. ;D Zo prva mi se dopada, a ova druga mi nije bas nesto legla, ko zna, mozda to bas tako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak na selo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ova zadnja strana, svaka fotografija budi emocije;) Samo bih skromno dodao Evilu da batali za sad tehnicki aspekt kooji je stvarno dobar, i da sad malo puca na efekat i emociju, i Mixi za nu fantasticnu klopu, da je samo za truncicu vratio svetlo sa nekim reflektorom nazad da ne bude potpuna senka i mrak bez detalja;) Jer to je ipak klopa...To je samo moje misljenje naravno;0 Ovo je moj novi drugar, nadam se da cemo se lepo druziti, OM 30 Olympus, film, full auto i AV i TV, 35mm. Polovan, naravno, uzeo od prijatelja...Ne radi mu dioda za expoziciju u trazilu al ajd, nemoz` cojek i jare i pare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Samo bih skromno dodao Evilu da batali za sad tehnicki aspekt kooji je stvarno dobar, i da sad malo puca na efekat i emociju... Nisam ja jedan od tih umjetnika, ne radim sa emocijama toliko, moja fotografija se oslanja na uhvacen trenutak To ti je ono, neko voli crnke, a neko plavuse Mada, mozda nisam i najbolje razumio sugestiju, pojasni malo P.S. Taj Oly je strasna stvar, jel to 50 na njemu? Odmah kupi C/B 1600 ASA film, odvrni blendu i pravac u pomrcinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ocajno svijetlo, ali trebalo bi u skorijoj buducnosti da rijesim pitanje osvjetljenja, da li cu nesto kupovati ili skarabudziti ne znam, ali mora biti nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jes, Zuiko 50mm, 1.8 NAZALOST, APARAT NIJE STIGAO DO MENE DA VAM NE OBJASNJAVAM ZASTO i kako, nema veze, bice neki drugi.. E Mixo, ma nisam mislio pravi reflektor, nego ogledalce, beli stiropor ili staniol/metalnu foliju za kuhinju prelepi preko kartona pa vrati malo svetla od prozora nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Necu da lazem, naravno da nisam ja ovo slikao, vidi se da nije moj stil Ali kada moja draga uzme aparat u ruke... odmah se cvjetici i lisce pojave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E Mixo, ma nisam mislio pravi reflektor, nego ogledalce, beli stiropor ili staniol/metalnu foliju za kuhinju prelepi preko kartona pa vrati malo svetla od prozora nazad... Nije ni Mixa mislio na pravi reflektor, nego sam u ReFoto snimio home made reflektorce, pa kad odem na raspust, ako budem imao zivaca da to skarabudzim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima u BM foto blic glava za 65 eura (180ws)i malo jaca 105 eur (300ws)..sasvim dovoljno. Stalak oko 30 eur i mali soft box oko 30 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ubijanje vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kuc kuc! Ko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ubijanje vremena. Super...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ubijanje vremena. Super...! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Begecka jama, pre nekoliko dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Autoportret..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 11, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ti ga Endurac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mixa, taccnije, ja namestih svetlo i svoju facu, a zena kadrirala ;D To je tzv "voice activated camera trigger;)))" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 12, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Marko sine pa ti pushish !!! ;D Extra fotka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...