Nucleus 101 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam. Preterao sam sa crop-om na takmicarskoj fotki, hteo sam da prenesem centar "zbivanja" na glavu ove zelene bube ali sam omanuo, mislim da je ovo mnogo bolja varijanta iste fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan I/O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od juche... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Frishke od sinocc iz kluba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...bravo None Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno letnje popodne i jedan vrabac pozer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Slonche i neki stari kalendar (rezhirano) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...bravo None Hvala machko... Chujemo se posle nedelje. :* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 15, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Japanske jabuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 19, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Lepa slika, Bole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Motoholic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Decembar 20, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na ovu bolovu. Ajduci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 21, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan s kojim aparatom slikano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ Pedja Ako mene pitas , onda najobicniji aparat za 7-8000din. ; Canon A470. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 21, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Canon je to ne bilo koji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 21, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo par meni veoma dragih fotki... Obe sam fotkala u Pragu prosle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo umetnicka? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Decembar 21, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude. Treba samo malo bolje da se kadrira ili da se malo sredi ova. Ja sam se malo igrao onako za sebe, probaj i ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo umetnicka? ??? Ja bih je malo nasminkao... ;D ;D ;D Na primer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...