drazenye 346 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nakon par minuta googlanja, pominje se " poboljsani" model spanera lanca? Zna li neko nesto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 346 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Javljam sta sam saznao, svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 865 Napisano Avgust 30 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @drazenyekoliko ja znam ti zamenski i jesu poboljsani,tj resena je prvobitna boljka. Delove po kataloskom broju gledas ovde BMW Motorcycle Parts | Catalog Parts Online | MAX BMW Motorcycles SHOP.MAXBMW.COM MAX BMW Motorcycles offers an extensive BMW Motorcycle Parts fiche. OEM BMW Motorcycle Parts and Accessores can be ordered online for fast delivery. View our detailed BMW... Kad nadjes koji ti treba Radulovic ili Delta,cena je skoro pa ista,u dve nedelje stizu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4453 Napisano Avgust 30 Ne silazi, 6729 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan R1100-1150-1200 / 2007- Zatezač lanca - Strana 2 - BMW - BJBikers Forum https://share.google/7WTL4p35d7U6XQgLN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 346 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo, sad je sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1760 Napisano Avgust 31 Drug član, 1502 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 8/30/2025 at 11:12 AM, đunta said: Hidro, menja se levi, a na desnom samo opruga, mada nije loše ni ceo posle neke kilometraže. Skoro 60.000km. Ima li života u levom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4453 Napisano Avgust 31 Ne silazi, 6729 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar u kilometraži, konstruktivno je loš i zato se menja fabrički unapređenim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1760 Napisano Septembar 4 Drug član, 1502 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nego, da se vratim ponovo na priču bez konkretnog odgovora: Da li je neko, ili zna kako i gde, montirati dodatna LED svetla na r1150rt bez rol/ kreš barova? Ne tražim preporuku za svetla, maglenke, blicere, ledovke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 386 Napisano Septembar 4 Zainteresovan, 477 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan И мене занима исто без рол барова… Да поделим искуство, купио сам heed ролбарове предње… утисак: кад возим авалу ако возим мало оштрије закачи ролбар о асфалт… десило ми се два пута и од тада морам да возим умерено… Први пут сам помислио да сам претерао са обарањем међутим други сам укапирао да возим како иначе возим ту деоницу тако да нису за оштрију вожњу… Зато бих и ја тражио решење без њих, чак се носим мишљу да их скинем….Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 386 Napisano Ponedeljak u 15:47 Zainteresovan, 477 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Јел реално да се овде ушрафе магленке? Мислим на ову рупу изнад осовине точка…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 723 Napisano Ponedeljak u 15:49 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 386 Napisano Ponedeljak u 15:53 Zainteresovan, 477 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan NijeШто није?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 723 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično ružno izgleda Ali o ukusima ne treba raspravljati Mislim da je suviše nisko da bi dobro osvetlilo put,osim ako treba da budu dnevna svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1760 Napisano pre 2 sati Drug član, 1502 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 9/15/2025 at 5:49 PM, john314 said: Nije Ja sam na tom mestu (na čizmi viljuški, samo nešto višlje) ugradio dodatna svetla na svojoj Yamahi FJR, uprkos svim preporukama da to ne radim. Razlog zašto su me od toga odvraćali je da je taj deo motocikla neogibljen, i da će usled udara i vibracija dodatna svetla pregorevati. Sezonu ipo sam vozio motocikl tako, i nikakve anomalije u radu svetala nisam imao. Inače, i FJR isto kao i RT ima poprilično uklopljene plastike, i veoma malo mesta sa kačenje dodatnih zezalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...