balkanlover70 690 Napisano Mart 9, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz. Moj dobar prijatelj,nije clan foruma,ima (mislim da je ) MZ 251,kupio ga je novog ali nikada nije bio registrovan. Racun je izgubljen,prodavnica u kojoj je motor bio kupljen je zatvorena jos polovinom 90-tih. Sin mu je veliki ljubitelj dvotockasa i voleo bi da provoza ocev motor-da li ima kakvih sansi da se taj motor registruje? Hvala unapred, Nesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 10, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Šanse postoje, ali jako male ( za regularnu registraciju ). Trebao bi da se seti ako može - koja je firma držala prodavnicu, pa da li još uvek postoji ta firma - da vidi u njoj. Ako firma ne postoji ( ugašena, otišla u stečaj i slično ) - onda treba videti u arhivu grada - gde se po zakonu prebacuje dokumentacija firme. Dugotrajan posao i jako zamoran, a na kraju može da se desi da od svega ne bude ništa , a opet možda i uspe. Mnogo je jednostavnije naći isti takav motor u nekom jadnom stanju, ali sa dokumentima , pa prepakovati i složiti ga da bude dobar ! Ako uspe da preko arhiva dobije kopije računa - može da mu se desi da ako nije bio plaćen porez na promet - da mu nakarikaju penale i kamate - da za te pare može da kupi novog japanca. Nek se prvo malo raspita ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 10, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se prodavnice tice-mislim da od toga nema nista,mislim da je "propala" posle nepune godine rada. Steta za motor ali kada malo bolje razmislim mozda bi mu jedno otvaranje dobro doslo jer motor stoji godinama u garazi -mislim da ga nije skoro ni palio (bar 4-5 god). kada smo vec kod teme, na sta treba posebno obratiti paznju-prevashodno pitam vezano za masinu jer ram je ram . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 10, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako motor nije dugo radio - hoće da mu se okamene semerinzi na radilici, pa kad se upali radi desetak dana a onda semerinzi počinju da se raspadaju i pomeša ulje iz menjača i benzin ( teško pali, mnogo dimi, slabo vuče i guši se, a u menjaču postane tečno ko voda i oseća se na benzin ) . Takođe pregledati zupčanike i ležajeve u kakvom su stanju, jer ako je stajao negde gde ima vlage - da nisu korozirali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 10, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se prodavnice tice-mislim da od toga nema nista,mislim da je "propala" posle nepune godine rada. Pa, MZ - i su prodavani do 90 - 91 godine - uglavnom u državnim radnjama. Ne sećam se baš da je u to vreme neko imao privatnu radnju sa motorima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Mart 10, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba vidjeti mogućnost legalizacije uz izjave svjedoka. Mislim da zakon poznaje i takve metode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako motor nije dugo radio - hoće da mu se okamene semerinzi na radilici, pa kad se upali radi desetak dana a onda semerinzi počinju da se raspadaju i pomeša ulje iz menjača i benzin ( teško pali, mnogo dimi, slabo vuče i guši se, a u menjaču postane tečno ko voda i oseća se na benzin ) . Takođe pregledati zupčanike i ležajeve u kakvom su stanju, jer ako je stajao negde gde ima vlage - da nisu korozirali ! Sto znaci da kada se vec otvara moze i da se prepakuje. Nisam u tim "vodama" (sto se kupoprodaje MZ tice) a nije ni on-videcu da li ima negde neki "regularni" MZ da se prodaje a da mu je masina zaribala ili neispravan. A ni ideja kao sto je @Guliver napisao nije losa-samo ako pije vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...