konstruktor 253 Napisano Mart 7, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj se zainteresovao da kupi ovaj skut,pa me pitao kakva je naprava i ima li kakvih iskustava sa njim.Ja nemam ama bas nikakvih sem sto sam ga par puta video tako da nisam mogao nista da mu kazem ali sam obecao da cu se raspitati.Ako ima ko kakav podatak ili licnog iskustva nek napise posto se on sprema da u utorak ode po motor.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel onaj u Balosavi? Super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 7, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi se cini rece da je u Plandistu,nasao na kupujem-prodajem.Sad da li je to to nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Ako vam se taj ne svidi ima i jedan u Balosavihttp://www.3t-racing.com/ponuda_prikazi.php?id=423 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Rotax agregat.....Pravilo bi se to i dalje da nije tako nezgrapno i jednom rečju vizuelno je NEPRIHVATLJIV ma koliko bio bezbedan ,''slatko ružan''...E,čiča nemoj me j...pa de si ti video da skuter ima brisače?!Ajde molim te.....Ako hoće da se okreću za njim i da bude prepoznatljiv moja topla preporuka je http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0CC4QFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.polovniautomobili.com%2Fmotori%2F6054011%2Fcagiva-stella&ei=bFD7VN3qLOHTygO93oC4AQ&usg=AFQjCNFjqHOA9JQZEx3Wtx30IPPNdjKrNA&sig2=aJdZsMWRVkHK9T9jSxydsQ&bvm=bv.87611401,d.bGQ&cad=rja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 7, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne cini bas previse lep,ali kako je lepota u ocima posmatraca ne bih dalje komentarisao oko toga.Coveku se svidja i to je to,daleko je od toga da da ga kupuje da bi bio vidjen nije covek u tom fazonu .Vidis njega je bas i privukla ta da kazemo bezbednost,nije vise covek u cvetu mladosti pa mu ovakvo sto odgovara bar on misli tako.I meni se cini da je rotax agrgat sto i nije tako lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 12, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen C1 i evo ga na servisu kod mene u radionici.Nesto neradi bas najlepse.Pali malo teze a kad upali do nekih pola gasa kao da trokira posle prokine i na dalje je ok sve dok se ne pusti gas ispod te polovine.Ponovno dodavanje gasa isti simptomi.Uradicu kopletan servis,zamenu ulja, filtera vazduha ulja i goriva.svecicu promeniti pa cu videti kako ce se onda ponasiti.Inace je Rotax agregat sa ubrizgavanjem goriva.Nemam bas previse iskustva sa ovim agregatom pa ako neko ima neku predpostavku sta bi moglo biti neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...