Jump to content

Moto Zajednica

Problem(i) sa alkoholisanim vozacem automobila

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova

Moda nije vredno crne hronike ali je definitvo vredno pomena!

Naime..., vracajuci se iz "paviljona" Pohorskom ulicom prema okretnici autobusa 16 to jest prema ulici Goce Delceva desila mi se neverovatna gluupost izazvana od strane pijae budaletine!

Kada sam dosao na raskrsnicu G.Delceva i Pohorske, primetim sa desne strane na totoaru beli daewoo koji se sprema da sidje sa pesacke zone preko pesackog prelaza na ulicu a dolazi mi pod uglom od 90 stepeni, stajem na pesacki da osmotrim da li ima nekoga kad puf!!!!! okrecem se desno a daewoo me zvizno u auspuh,ne mogu napred jel kamion stoji na pola metra od mene i ceka da se ukljuci u G.Delcevu,uspeo sam da skocim sa leve strane motora i pridrzim ga celog posto me lik iz daewoo-a i dalje gura..., izderem se ko manijak da krene u rikverc a on dize ruke i kao nije mu jasno??? a ja drzim 200 kila na rukama!!!!

Kada se pomerio u rikverc,stavim motor na copavu pridjem njegovim vratima otvorim ih i uhvatim ga za grkljan i pocnem da mu psujem ceo spisak rodbine,aaaaaa on pijan kao dupe, oci mu mutne kao morava posle kise.....

Da li da ga bijem ili sta ..... razamisljam se a on ce meni sta je pa ti si na mene naleteo a ja  :o :o :o :o :o :o

Krvnicki mu odgurnem glavu i zapretim mu da ako ga negde... samo negde vidim u kraju tako pijanog za volanom da cu ga tuci kao vola u kupusu!

Zviznem vratima da mu otpadne staklo pridjem do motora vidim auspuh izguljen ali nije strasno sedam i lagano odlazim. . . 

Posle razmisljam da li sam trebao da zovem muriju da naduva balon posto je u kolima smrdelo gore nego u podrumu pica!

Ono sto je najgore je da tu u okolini ima par skola, sto osnovnih sto srednjih....,ajde sto je mene mogao da ubije nego,moja sestrica od dvanaest godina ide u obliznju skolu, a on pijani smeker pali pljugu pijan i gazi sve a zamalo i mene!!!!

Etoo. . . .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Nije mi jasno samo kako si mogao da odes?  Ako nisi hteo da cekas, sto mu nisi uzeo kljuceve i saobracajnu?  On ce mozda par kilometara dalje udariti u nesto i ubogaljiti ili ubiti nekog.

Moralna je obaveza prijaviti pijanog vozaca, pa makar mi to bio otac. 

• U prolazu, 74 postova

Nije mi jasno samo kako si mogao da odes?  Ako nisi hteo da cekas, sto mu nisi uzeo kljuceve i saobracajnu?  On ce mozda par kilometara dalje udariti u nesto i ubogaljiti ili ubiti nekog.

Moralna je obaveza prijaviti pijanog vozaca, pa makar mi to bio otac. 

covek je u pravu bolje da si zvao muriju nego da nedj boze nosis nekog na dusi a mogo si to da sprecis.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Razumem u kakvoj si se situaciji našao. Da si ga izvukao iz kola i prebio to njemu verovatno ne bi ništa značilo pošto se toga verovatno ne bi ni sećao(a sigurno bi u novinama sutradan pisalo: "Bajker prebio nedužnog vozača"), trebao si pozvati policiju da ga privede, ali jbg ko na to misli kad budala za malo da ga ubije...

bitno je da si ti Ok i da na motoru nije veća šteta

• U prolazu, 26 postova

Ma da nisam zurio definitivno bi zvao pandure,bar da ga iskljuce iz saobracaja!

Ali hebi ga u tom trenutku nisam znao da li da ga zadavim ili sta???

Posle kad premotam film setim se da sam ga toliko stegao za grkljan da je mogao i jabucicu da proguta..., ali ni to nije resenje!

Jedino resenje je iskljucenje iz saobracaja i oduzimanje dozvole na neki vremenski period i paprena novcana kazna pa bi se sutra mislio sta ce i kako???

A i kad razmislim..., da sam i zvao pandure pitanje da li bi dosli i za koliko??, prosle godine sam prisustvovao saobracajnom udesu sa laksim povredama, ljudi su cekali saobracajce dva sata.....,a da sam ih ja danas zvao i rekao im: uhvatio sam pijanog vozaca koji me za malo mlatnuo, pitali bi da li je neko povredjen i da li ima materijalne stete??, ako toga nema bolelo bi ih dupe da dodju,garantovano. . . .

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Mislim da ovde murija nebi nista uradila... Iskreno... i ja bih tako reagovao kao ti! >:( Mozda nije pametno, ali ipak je ponekad nemoguce kontrolisati se! Pogotovo u takvim situacijama.

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Stavljajuci sebe u tu situaciju mislim da si dovoljno ogranicio sebe u naletu besa sto bi mogao retko ko.Murija ???...mozda u nekoj drugoj zemlji !

Mozda si svojim postupkom za dlaku otreznio budalu koliko da ima za pamcenje (ako ima mozga )!? ;)

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Mislim da bi se na pomen pijanog vozaca stvorili na licu mesta, jer im je to najsladja kinta, tj kazna. Drugo, ne bi smeli da reskiraju da si ih zvao, a oni nisu dosli, jer ne znaju, mogao bi da to das na TV ili u novine. Mislim da je to jedan od retkih slucajeva kad bi se stvorili tu.

A ono sto rece covek, bar da si mu uzeo kljuc i bacio u saht, svaka cast na ideji, ne verujem da si u tom stanju mogao da se setis tako efikasnog resenja, ja sigurno ne bih.

Moj susret sa mamlazom koji me je namerno, pijano, isekao se zavrsio sto sam ga izvukao kroz razbijen prozor, posto je mislio da je bezbedan sto se zakljucao. Tek u nekom momentu sam na uglu video /tj videla je moja zenica pa mi rekla/ patrolu i policajca koji je naslonjen na auto sve mirno gledao, od secenja do raspleta. Odusevio me je, posto je, kada je video da sam ih primetio i pustio majmuna,  seo u patrolni auto i otisli su u drugom pravcu :). Sve se desavalo u sirem centru BG, oko 11 uvece, pre 7 godina.

• U prolazu, 26 postova

A najaca mu je bila izjava. . . sa podrhtalim glasnim zicama!

Citat: ma sta tije ?? ne bih ja. . . ,i ja sam nekad bio motorista! :D ;D

Saznao sam ko je. . . ,posto je izasao iz lokalne birtije pitao sam obliznjeg pijanca!  ;)

Snimicu ga ja opet, samo lagano!!!

• Drug član, 1854 postova

fora je da ne prijavljujes saobracajnu nezgodu (to sto te udario) ako vec nemas stete vec samo kazes da je pijan i da ne moze da se kontrolise, uvidjaje radi porebna patrola i njih ima jako malo pa ih dugo cekas, a pijane vozace radi standardna saobracajna policija.

• Svrati ponekad, 471 postova

evo jednog dogadjaja od pre neko vece, mozda vise situacija ali dobro

bio u ljermontovoj jer sam radio prenos motora na moje ime pa ujedno svratim da vidim koje su cifre u pitanju za L tablicu u ulazu pored.

dok sam prepisivao sve potrebne podatke dolazi saobracajna patrola koja se javlja valjda nekome da idu do zatvora da bi smestili nekog pijanca tamo, jer su ga zaustavili dok je vozio, a naduvao je 3.67  >:(

lik je sedeo u kolima i mislim da nije ni bio svestan sta mu se dogadja

iskreno

ja kad god vozim ne pijem, ismevaju me ortaci malo zbog toga, ali mene to bas ne dotice jer sam i sebi obecao da nikada necu pijan voziti

ali vozace koji sednu za volan pa makar i pripiti bi kao kaznu odradjivao zatvor a ne novcanu kaznu, a i oduzimanje dozvole nista ne znaci jer ce onda voziti opet

svako ce platiti i nastaviti da vozi

dok ne oseti malo ladne sipke nece sesti da razmisli malo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja