EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, do sada sam imao Tomosa 14tls 50cc, i sada imam Tomosa BT e90 on je 90cc elektronik, sada vec ima oko 2god od kako sam poceo da vozim motor, pa mi ovaj BT sada nekako slab, i planiram na leto da kupim neki Enduro motor od 125cc, imam samo 15god, pa me zanima koji bi mi Enduro najvise odgovarao, ja sam mislio da kupim Suzukija Ts125x, ali ipak da pitam vas za vase misljenje i predloze. Hvala unapred, pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti treba a1 i 16 godina , kad polozis onda kupujes. Koliki budzet imas za endura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali do 16god bih vozio iskljucivo po selu, kuca-prodavnica ili kuca-skolsko igraliste Pa nzm, posto bi mi bio prvi enduro, nebih neki skup, neki u solidnom stanju, pa oko 700-900e Ja vise gledam neki enduro kao Suzuki ts125 ili Yamaha dt125 ili Honda mtx125, takve neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/5088374/qingqi-pionerovo ti je jako lep motor , 11ks , sda , da li te zanima lepota/brzina, pritom ovo ima smesnu potrosnju. Pogledaj Sprint Pulsera, jako dobar motor i nije skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je motor bas, ali kod mene nema asfalt, a i povremeno bih malo van puteva, ali kada bih kupio takav motor, normalno da bih ga cuvao, pa nije mi bitna brzina bas, ali da moze minimum oko 90/100kmh , i da ima ubrzanje, snagu, a potrosnja mi i nije nesto bitna, ali kad bih gledao potrosnju birao bih oko min 3l pa max 6l Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka Sprint Pulser , jako lep motor, moze svuda http://www.polovniautomobili.com/motori/5913041/sprint-pulser. Ako se opredelis za Pulsera javi se http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/24926-marko1995/ na pp mu se javi, on ga vozi i najbolje ce ti ga opisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao neke oglase Pulsera, jako lep motor, msm da sam video da je to 4t motor? To je onda stvarno smesna potrosnja Hteo sam neki 4t motor ali nisam nikako mogao da nadjem neke srednje cene, pa sam posle opredelio za Suzukija ts125x ali ima neki oglas 500-550e ali ko zna sta mu sve fali, a bolji ts125x je oko 700-1100e, a to je vec skupo za mene Hvala na odgovoru, verovatno cu njega ako ne nadjem neki drugi model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pulser je 4t , mala potrosnja , perfektan izgled. O vise detalja se Marku obradi. Nadam se da sma pomogao, ako treba jos nesto tu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako sa mom znanjem bih ocenio da pulser trosi min 3l a max 4 ili 4,5l Vazi, ako nadjem neki motor ili nes pitacu Pomogao si brate, itekako Hvala na pomoci :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima jos neko ili ti Stefane da mi preporuci motor, ako moze bio bih mu zahvalan, da bude Enduro Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...