Popsy 2907 Napisano Februar 27, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne propustam Mada sam se na rtanj penjao motorom 3-4 puta, tako da mi nije izazov, ali zajebancije nece da fali sigurno Mada me bas zanima na sta ce to da lici kad krenu 30 motora da se penju istovremeno. Ja cu da budem u grupi sa Afrikancima (posto STenerasi nece da dodju) da ih zezam i pomognem da skotrljaju motore nizbrdo kad vide da od ta' posla nema nista mda.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako popsy dolazi ja bezim sto dalje od njega. Jednom sam mu isteravao motor u pescari i to je dosta od mene :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 27, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo se sigurno i pre toga Ni sa Kepom se nisam video oko 5 godina... Na Tari? Nesto mi se javlja da ce to biti na Grzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A jel nema tamo vanzemaljaca? ne mislim na afrikance i propelerce vec na one prave ,male zelene :-) Kawasaki sekta? Bice i oni valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan A jel nema tamo vanzemaljaca? ne mislim na afrikance i propelerce vec na one prave ,male zelene :-) Ima ih sigurno cak sam i slikao sesta ili sedma slika odozdo je rupa gde oni izlaze....nekih 30 -ak metara od kapele....kad se pogleda sa oboda rupe ne vidi se dno....mozda kilometar ko zna.....e tu svakog 13 uvece posle ponoci izlecu leteci tanjiri.....iz podnozja su ljudi vidjali zelenkastu svetlost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 28, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako popsy dolazi ja bezim sto dalje od njega. Jednom sam mu isteravao motor u pescari i to je dosta od mene :-) Sad je lakše... sve je nizbrdo i nema peska.... dođi bez obaveze da mi isteruješ motor :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2411 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja neću da dođem, jer sam već tu ... mislim, ću da dođem da se upoznamo i da ispijemo po koju radžu, ali ne verujem da ću učestvovati u vožnji ako vas bude puno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan A jel nema tamo vanzemaljaca? ne mislim na afrikance i propelerce vec na one prave ,male zelene :-) Kawasaki sekta? Bice i oni valjda ouuuuuuuuuu, Jogi brate jel cujes ove prozivke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Mart 9, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlje da preskrcamo do tada, ima vremena, pa da se mali zeleni prikljuce druzini ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmic 96 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Split Motocikl: Yamaha XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu gromova, ni ovaj termin mi ne odgovara... Ima li šta u osmon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 7, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu gromova, ni ovaj termin mi ne odgovara... Ima li šta u osmon? Pretis afrikancima, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano April 7, 2015 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne ucestvujem al mozada vam ovo pomogne ima zanimljivih ponuda za smestaj http://www.mileniumrtanj.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan smestaj ko gde moze,ja nosim sator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo je jun, šta se dešava sa ovom vožnjom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Gadja se sa nekim desavanjima, a i glavni organizator ne moze da sastavi 3 posta na forumu, a da ne bude banovan . Proverena informacija je, da ce to pentracenje na "piramidu" biti odrzano krajem Jula, jer u medjuvremenu idu i Raska i Enguro u Banja Luci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na obaveštenju, termini krajem jula su mi upražnjeni tako da....nadam se viđenju u podnožju piramide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaduzen za razanj, prase i pivo...... ostalo ce se samo od sebe iskristalisati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Miskoooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Miskoooooooo bate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Jun 4, 2015 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm krajem jula po najvecoj vrucini, ne znam bas. Do vrha nigde hladovine, ima da prokuvamo i mi i motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 4, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm krajem jula po najvecoj vrucini, ne znam bas. Do vrha nigde hladovine, ima da prokuvamo i mi i motori ne najbolje da idemo kad su oblaci pa da me strefi grom :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde de, imaš bolji regler, ispeglaće napon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm krajem jula po najvecoj vrucini, ne znam bas. Do vrha nigde hladovine, ima da prokuvamo i mi i motori Ici cemo po mraku...i ovako smo mazohisti...jos samo "domino dama" da nas bicuje uz put i efekat ce biti potpun, za jedan "nenormalan" uspon na Rtanj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...