Istok 12 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozao u krugu dvorišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ThePainkiller je napisao: A gde je kaciga? S obzirom da nemam A kategoriju a krenuo sam sa časovima a registricacija ide sledeće nedelje, vežbam tu u krugu zgrade na nekih 50m osmice. Nemam kacigu ni dodatnu opremu.Moraću u Niš jer u Vranje nema Moto prodavnica. Cenim što me opominješ za kacigu. Ne želim da kupujujem kinesku opremu jer smatram da više štete nanose nego koristi. Znam da je rizik i ovako vežbati ali strpiću se za koji dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Maj 15, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Ćao,krenuo sam sad svaki dan na posao motorom i primetim da troši malo više nego inače. Još sam i probao da ga turiram i vidim kad se dignu obrtaji da baca crn dim na auspuh... Predpostavljam da nešto nije u redu sa smešom. Dodjem kuci proverim filter vazduha, prilično čist, malo sam ga još očistio, skinem svećice, 3 su iste boje, jedna crna ko ugalj... Jel ima nesto sto bi mogao uraditi sam? Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm,na toj što je crna imaš prepogatu smešu goriva. E sada ja sm to nekada na stari dobri R4 rešavao štelivanjem pljenja na razvodnoj kapi. Moguće da je kod tebe problem u strujiji ili dizni na karburatoru. Očisti lepo svećice i vrati, ako se opet isto dešava znaćeš šta je muka. E kako se šteluje na motoru to tek treba da proučim. Nisam majstor već ekonomista po struci, ali iz hobija volim da čačkam sam i ulazim u problematiku. Za ozbiljnije kvarove uvek sam angažovao majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Maj 15, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Od stelovanja karburatora imam iskustva samo na 1 cilindru, ovde mi malo nezgodno za prići, a i ne znam kao treba da ih uskladim da rade jednako, jel ide svaki posebno ili šta već...Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Od stelovanja karburatora imam iskustva samo na 1 cilindru, ovde mi malo nezgodno za prići, a i ne znam kao treba da ih uskladim da rade jednako, jel ide svaki posebno ili šta već...Sent from my Mi A1 using TapatalkSvaki posebno, al na vakummetre da se sinhronizuju.Najlakse ti je da nadjes majstora...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Maj 15, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Onda kod Bokilica moramSent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Maj 16, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije taj jedan karburator zeza, čuo sam se juče sa majstor@bokilic , trenutno je u gužvi, pa ću tamo za nedelju dana da odem da rešimo...Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za banditaše imam bandita gsf650 2006 godište, posle uspešno predjenih 90 000km (od toga kod mene 43 0 00km) vreme je da menjam diskove , dajte mi neki predlog gde bi mogao da ih kupim i cenio bi vaša mišljenja i sugestije koje da kupim . 20200502_131310.jpg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, pecaross je napisao: Pozdrav za banditaše imam bandita gsf650 2006 godište, posle uspešno predjenih 90 000km (od toga kod mene 43 0 00km) vreme je da menjam diskove , dajte mi neki predlog gde bi mogao da ih kupim i cenio bi vaša mišljenja i sugestije koje da kupim . 20200502_131310.jpg 2 MB · 5 downloads Ne znam za diskove, ali RESPECT za kilometražu na Banditu, sa dupliraš km. i da te uvek kući nasmejanog vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor99 12 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, novi sam vlasnik jednog bandita, a na vas računam kad zapne. Neki osnovni podaci su 2004 godište, 57kw, s verzija, 65 000 km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_mz 12 Napisano Maj 23, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta uradio prošle zime oa da se pohvalim malo. Došao sam do tačke kada neću ništa dirati neko vreme, hoću samo da se vozim. Sve je farba, nema nalepnica, sedište stiv dizajn, prednji vizir louis, sve crne plastike matirane i ofarbane bamper sprejom, nove gume, lanac lančanici, pločice trw polusinter(jako lepo rade), slavina od sv650 jer stara nije htela da zatvori ni posle reparacije, poklopac rezervoara mi pokvario farbar pa sam prepakovao bravicu u novi da mi ostane isti ključ, automatski podmazivač lanca, led zadnje svetlo(made by mua), i vrv sam nešto zaboravio, podmlađena je suzana maksimalno 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Cao, da javim za problem o kojem sa pisao od pre par nedelja (crn dim, potrosnja preko 7l, ona jedna svecica crna ko ugalj) Bio kod majstor @bokilic, videli sta je, kaze ajde da probamo ovako da ne skidamo karburatore... onako sa motora ih vakumirao, nastelovao i sve u svemu drugi motor, ja sam se odusevio. Merio sam potrosnju ovih dana: - Voznja do BG-a auto putem 140 kmh, pa malo zujanja po BG-u, i nazad do Zablja opet 140 vetar u mene tukao samo tako, 5.8l / 100km - Zabalj - Novi Sad (do posla) 100-120 kmh, po gradu malo zujim na pauzi, na otvorenom par puta do 180-190 izvucem kad uhvatim prilku, pa ga vratim na 120, 5.4l/ 100 km - Voznja u grupi po Fruskoj gori, onako lagano krstarenje do max 100kmh (brat isao sa 125cc, pa i ne moze brze) 4.7l / 100km - Juce isto ostalo goriva od varijante do posla, i na putu za Frusku goru sipam u Sremskim karlovcima 5.2l/100km Potrosnja je merena u 2 slucaja na 200km i u druga 2 slucaja na 100 km predjenih (od cepa do cepa) Sve u svemu prezadovoljan, sve pohvale za majstora @bokilic !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor99 12 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me vaše iskustvo sa kočnicama na Banditu, danas kratko sjedoh na Hondu F4i i iznenadih se koliko su bolje kočnice. Da li kočnice na Banditu su generalno slabije (čini mi se da sam to negdje pročitao) ili je do kočionih pločica? Evo i jedna slika sa vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Igor99 je napisao: Pozdrav, zanima me vaše iskustvo sa kočnicama na Banditu, danas kratko sjedoh na Hondu F4i i iznenadih se koliko su bolje kočnice. Da li kočnice na Banditu su generalno slabije (čini mi se da sam to negdje pročitao) ili je do kočionih pločica? Evo i jedna slika sa vožnje. Ja na svom Banditu 1200 imam četvoroklipna Nissin klešta, odlično je kočio i sa organic disk pločicama. Sad sam mu stavio pancirna teflonska creva i polusinter disk pločice. Sad ˝oči ispadaju˝ kada koočim... Kvalitet kočnice i kočenja dosta zavisi od održavanja samog sistema. Klešta se moraju redovno čistiti, kočiona tečnost redovno menjati (na svake 2 godine, a nekad i češće). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16543 Napisano Jun 19, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Igor99 said: Pozdrav, zanima me vaše iskustvo sa kočnicama na Banditu, danas kratko sjedoh na Hondu F4i i iznenadih se koliko su bolje kočnice. Da li kočnice na Banditu su generalno slabije (čini mi se da sam to negdje pročitao) ili je do kočionih pločica? Evo i jedna slika sa vožnje. Generalno su losije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Generalno su losije. Ne znam da li su kočnice iste na 600 i na 1200, ali se ne bih složio da su lošije (barem ne na 1200)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16543 Napisano Jun 19, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, ThePainkiller said: Ne znam da li su kočnice iste na 600 i na 1200, ali se ne bih složio da su lošije (barem ne na 1200)... Nisu iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16543 Napisano Jun 19, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam cija kociona klesta ima Bandit 600 do 2000. godine - pretpostavljam Tokico, 2000. godine dobija Nissin. Prednja klesta su dvoklipna. Disk je velicine 290mm. Zadnji je 240mm, 1 klip. Bandit 1200, cetvoroklipna (kasnije i sestoklipna), diskovi 310mm. Nazad dvoklipna, 240mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor99 12 Napisano Jun 19, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se može nešto onda uraditi sa kočnicama, staviti sa Bandita 1200? Bolja kliješta staviti? Da li je neko pokušavao nešto od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ikada mijenjao kočiona crijeva jer ima i tu razlike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem gore navedeno od kolege croarcher, stavi pancirna kociona creva, to ce definitivno dati ostricu kocnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16543 Napisano Jun 19, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Igor99 said: Da li se može nešto onda uraditi sa kočnicama, staviti sa Bandita 1200? Bolja kliješta staviti? Da li je neko pokušavao nešto od toga? Bolja klesta su najbolje poboljsanje i skracenje zaustavnog puta. Sve ostalo mnogo manje utice od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jun 23, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Redovno menjanje plocica, ulja resava 80% problema i naravno kocenje na vreme...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...