atomski mrav 6 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko dsa se razume u ove stvari.zimu sam kupio afriku twin i otisla mi je sajla sauga.ali nije sajla koja ide sa rucke nego su mi istruli federi koji se nalaze na kraju sajle koja se racva na dva karburatora.darko majstor iz bijeljine mi je zamenio te federe ali mi je i sam rekao da to nije dugotrajno resenje.zavo sam danas s centar u beogradu i kazu da je original sajla 85e sto mi je malo mnogo para za sajlu i da trebam da cekam mjesec dana na isporuku.dali je neko imao slican problem?dali ima neko ko bi resio ovaj problem brze i EKONOMICNIJE.pozdrav za afrikance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno kako ta sajla izgleda, ali mozda mogu da je naprave ovi iz "Boban sajle" . Ja sam kod njih nosio razne sajle i stvarno rade kvalitetno i pritom su cene smesne, oko 5 Evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajle ili Sale iz Trstenika za original koji ce biti sigurno povoljniji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan i moj glas za bobana sajlu...drugaru je radio sajlu za gsx750 za sauh i uradio je super...jesu korisrili stare spanere ali je cena bila 200din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pazite, nije coveku pukla ili ostecena sajla, vec opruge na kraju sajle koje je vracaiju u pocetni polozaj. Ako u Boban sajle imaju tu oprugu, ok, ako ne, onda Sale Trstenik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, nasao sam resenje-zvao sam Centar S u Beogradu i nova sajla sa federima kosta 87e. Najnize sto sam nasao je preko Lale "Zlatne ruke" nesto malo ispod 75e, stize u subotu. Kad nevaljaju federi na sajli motor smrdi na benzin i nemirno radi pa sam morao uzeti novu. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da se Honde nekvare! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 3, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne kvare se, samo afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...