Savski Vuk 0 Napisano Februar 21, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima ja sam Branislav odskoro sam vlasnik Yamahe TW 125 , a evo postao sam i clan foruma - cisto da budem kompletan motorista . U zelji za sticanjem novog znanja razmene iskustava kao i dobrog druzenja . Iz Sapca kraj Save pozdrav svim dobrim ljudima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savski Vuk 0 Napisano Februar 21, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E vala nisi pogresi sto si bio na vasaru . Svake godine 21 septembraje vasar - svega da nadjes , pa i za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drele 1 Napisano Februar 22, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Rumenka Motocikl: Honda CB600f hornet Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...