mohikanac 1209 Napisano Februar 20, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari upravo sam u potrazi za nekim autom,u principu me interesuje neki jaci stariji auto tipa calibra,golf 2 ili 3 gti,astra gsi,bmw 3,crx....bitno je da auto ima atestiran plin,inace moze da bude i ostecen i sl... Ako neko ima nek nudi,pa da trgujemo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14447 Napisano Februar 22, 2015 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 956 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan do koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Do nekih 2000 evra,preko ne bi isao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 23, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam u tim okvirima...ali nemam plin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14447 Napisano Februar 23, 2015 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 956 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja imam plin ali ne u tim okvirima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto zagrejan za cistog benzinca,kad vec sipam u dva motora,makar malo da ustedim sa plinom u kolima ..... Mada kad si se vec javio,napisi sta imas i koliko para,mozda se predomislim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ja imam plin ali ne u tim okvirima Aj napisi sta imas,za nesto sto mi se svidi,lako cu ja dodati vise.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14447 Napisano Februar 23, 2015 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 956 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mercedes clk 200 kompresor, 2001, automatska klima, automatski menjac, elegannce oprema, gomila onih skracenica vezanih za proklizavanje i sigurnost. atest za plin i euro kuku... 5000 za kes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 23, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan "Maaalcice" skuplje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14447 Napisano Februar 23, 2015 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 956 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nisam rekao da je malcice skuplje vec da izlazi iz okvira cene ali da ima plin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Lenji ja reko ti imas nesto preko 2000 evra ti ode cak na 5000 ...trenutno ne bi davao tolike pare za auto.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14447 Napisano Februar 23, 2015 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 956 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne daje al sta cu kad ga vec imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 24, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan mercedes clk 200 kompresor, 2001, automatska klima, automatski menjac, elegannce oprema, gomila onih skracenica vezanih za proklizavanje i sigurnost. atest za plin i euro kuku... 5000 za kes. Taj je moj sledeci extra autic... ili Audi TT ... bas sam na mukama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sibnuo sam ti message za moj crx, mada mi se vise restaurira nego prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14447 Napisano Februar 24, 2015 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 956 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan na TT ruzno stoji kuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sibnuo sam ti message za moj crx, mada mi se vise restaurira nego prodaje Odgovorio sam ti na pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena alfa gtv.......oglas vise nije aktuelan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo i jos koji podatak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...