kirbi1971 6 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Već tradicionalno drugog vikenda u svibnju (07. do 10.05.2015.) odražti ćemo 14. Motosusret u Kampu Stella Mraris Umag! MK Staaari Rokeri Umag 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 1, 2015 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Čujem, da se mogu u Stella Marisu prethodno bukirati jeftinije, ako napomenem, da sam ućesnik moto skupa. Kirbi, ti verovatno znaš na koji način? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 2, 2015 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu mi bukirali jos u oktobru Vidimo seeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 9, 2015 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu mi bukirali jos u oktobru Vidimo seeeeeee I mi smo več u špilu! Čak su pojeftinili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trike3 12 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag - HR Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan Nastavno na Vaš upit za smještaj sudionika 14.Moto susreta MK STAAARI ROKERI - UMAG šaljem Vam slijedeću ponudu i uvjete: TERMIN: 07.05. - 10.05.2015. – sudionici prema istim uvjetima mogu doći i ranije; već od 03.05.2015. te otići kasnije; najkasnije do 23.05.2015. SMJEŠTAJ I CIJENA:Naselje Sol Stella- apartman Stella Classic za 3 osobe: 250,00 kn (33,00 €) najam apartmana po danu.- apartman Stella Superior za 4 osobe: 312,00 kn (42,00 €) najam apartmana po danu.- na navedene cijene, prilikom rezervacije, odobravati ćemo 15% popusta Naselje Polynesia- apartman za 3 osobe: 234,00 kn (31,00 €) najam apartmana po danu.- apartman za 4 osobe: 257,00 kn (34,00 €) najam apartmana po danu.- na navedene cijene, prilikom rezervacije, odobravati ćemo 15% popusta BORAVIŠNA PRISTOJBA: uključena u cijenu !PLAĆANJE: sudionici susreta plaćaju individualno na licu mjesta s prethodnom garancijom kreditnom karticom . Opise apartmana možete naći na našim stranicama: www.istraturist.com REZERVACIJE:TELEFON: 00385 52 700 700FAX: 00385 52 719 999E-MAIL: booking@istraturist.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Za baikere šator u campu 07.05. - 10.05.2015 besplatno FREE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trike3 12 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag - HR Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kirbi1971 6 Napisano Maj 4, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nudi se i dodatni smještaj: Također se nudi vrhunski smještaj u mobilnim kučicama u Kampu Park Umag ex Ladin Gaj! Info: www.camperclean.hr e-mail: info@camperclean.hr telefon: 00385 095 573 0 537 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Motor spremljen, mi spakovani, odoh u krevet jer se ujutru krece. Prvo Bosna, spavanje u Jajcu, pa onda u cetvrtak nastavljam gore za Umag. Kao i skoro svake godine, vidimo se prijatelji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 6, 2015 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo vidimo se sutra! Domacini, spremajte medicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duke021 9 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se zakuvava , vidimo se u Umagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Maj 11, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan U Zdravlju se vratili. Bilo je lijepo. Domaćini vrlo korektni. Mala zamjerka: Iako o ukusima ne vrijedi raspravljati mislim da je najslabija tačka susreta bilo Favorit pivo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je bio skup, a nas drugar Kirbi, pravi domacin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kirbi1971 6 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala K_A_W_A uvijek si dobrodošao kod nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Maj 14, 2015 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio u Umagu,sve pohvale,vidimo se sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2015 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek, skup na nivou. Super provod i druzenje. Mi smo se vratili tek juce, Posle skupa smo produzili malo Do Firence, San Marina, Venecije i Austrije . Tako da je ove godine skup u Umagu trajao rekordnih 9 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...