Luka BMW 1 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Luka, iz Beograda sam. Uclanio sam se jos pre par meseci, ali iz nekog razloga nisam mogao da postavim bilo sta u ovom forumu pa sam i zaboravio! Elem, 89. sam godiste, na motoru sam od devete godine (cale vozio u vojsci motor pa me od malih nogu ucio...). Trenutno vozim Yamahu Fazer 600 S2 koja je - garantujem - najbolje (ili lepse receno najkvalitetnije) opremljena i najlepsa u Srbiji! Uglavnom, planiram za koji mesec da predjem na BMW K1200R (nemam para za K1300R inace bih njega uzeo ). Ovom prilikom bih da pozdravim Rajka koji je doktor za elektriku kao i Pedju - laboranta! Naravno, pozdrav svim bajkerima i bajkerkama, i zelim vam svima mnogo kilometara i lepog vremena u 2015.! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13181 Napisano Februar 19, 2015 Ne silazi, 7480 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku Fazera Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, daj neku sliku pa mi da procenimo kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1244 Napisano Februar 19, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...