Jump to content

Moto Zajednica

SYM HD par reči

Recommended Posts

• Živi sada u trenutku, 323 postova
  • Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125

Pozdrav svima,

Ne znam da li je ova tema na pravom mestu, ali eto nisam znao u koji drugi forum da je stavim, ovaj skuter je možda polu maxi skuter :)

Počeo sam skoro da radim u porčku kurirskoj službi i tamo imaju nekoliko ovih SIMOVA.

Ja sam vozio od početka liberty 125 i bio sam zadovoljan sa njim dok evo danas nisam seo na SYM HD 125, ne može da se poredi udobnost i osećaj u vožnji.

Imaju jedan primerak koji je prešao 140 000 km bez generalne i još ide i aka se svaki dan.

Primetio sam da nema ni jedan ovaj model u oglasima, pa me zanima mišljenje vlasnika, inače ovi iz potrčka su prezadovoljni.

Meni je zapao za oko taj model 125 i model 200 i 200i, da li neko zna koliko se kreću cene i gde se mogu kupiti, možda neki uvoznik itd.

Hvala unapred.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK Obrenovac, 565 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Drugar i ja smo 2008godine kupili nove skutere SYM HD200. Ja sam moj vozio godinu dana i za to vreme sam presao 11000km. Bio sam prezadovoljan. Udoban, lepo ide, malo trosi, lepo koci i lezi u krivinama. Putovao sam sa njim svuda po Srbiji, isao u Crnu Goru......

Drugar je njegov vozio nesto duze i presao je bio oko 24000km isto bez problema. Inace drugar ga je uvek vozio pun gas stalno, terao ga po Adi Huji i opet ga extra sluzio.

Tako da sto se skutera tice moja topla preporuka

• Sviđa mi se 1

• Živi sada u trenutku, 323 postova
  • Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125

Nikola hvala za preporuke ja vozim jedan izakan sim hd 125 sa 80 000 na satu i ide iako je izlupan izguljen i ko zna sta sve prosao :-)

Ja bih za sebe mozda taj 200, samo ne znam za koliko moze novca da se nadje dobar tipa neko 2008-9, jer nema u oglasima nijedan.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja