Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem auto (6+ sedišta)

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

Kupujem auto sa 6+ sedišta.

Novija Multipla.

Reno Scenic Grand

Pežo 307 SW

Opel Zafira

...

Cena oko 2500 eura, može da ide do 3000 ako je baš bez nekog ulaganja.

Poželjno je da je dizel, ali možda se napravi izuzetak.

Možda neko od vas ima nešto, jer ovih dana sam obilazio placeve... neću da trošim reči i vaše i moje vreme.

0641243329, može sms pa zovem kada sam u prilici.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZXR 750

Moj dobar prijatelj ima scenic, ali nije grand, i ne za te pare. Njegov je 2005. god., 1.9 dci, nove gume, odradjen veliki servis itd. i cena mu je 3500eur.

A ima i espace 2003. god., 2.2 dci i kosta 4000eur.

Sto se tice legalnosti i stanja, tu nema greske jer drzi ovlasceni renault servis i to sto kaze je sigurno tako.

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Moj drugar/rodjak prodaje. Auto je birao za sebe, on ga uvezao, znam da je bas dugo trazio ovakav model sa ovakvom opremom. Nazovi ga pa se raspitaj, cesto je u bgu. Takodje znam i da ga je odrzavao fino.

Miroslav se zove decko, pozovi se na mene slobodno.

http://www.polovniau...d_espace_20_16v

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Ne razumem se, tj ne pratim toliko da znam, ali ovaj drugar kaze da je on lovio bas ovaj model, grand espace sa 7 sedista i MANUELNIM menjacem, jer je automatik u espace-u kvarljiv dosta i generalno ljudi izbegavaju. I bas je ganjao ovaj model pre 2003, jer pogodi sta, mnogi se zale za te novije :)

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Ja sam imao automatik sa nekih 250k km (originalnih)na satu i odlično je radio. Na automatiku je važno održavanje tj menjanje ulja i filtera na vreme od menjaca. Kao i da se koristi odgovarajuće ulje za dotični menjac.

Od mana na tom auto treba obratiti pažnju na crevo od interkulera do motora jer je iz jednog dela i sklono je pucanju, novo je 200e!

Druga stavka je ekran koji je digitalni i ako je neko redji model sa navigacijon može da bude i poskupa zezancija.

Eto, toliko od mene, srećna kupovina na šta god se odlučiš ili naletiš povoljno a dobro.

Ps: sedista u espace se za 20 sekundi pre grupišu ili posade tj vrate tako da zacas pretvoriš luksuznu mašinu u povelik teretni prostor. A na krovu nosi standardno 2 nosača za kofer, ili tepih npr (iz mog ličnog primera) koji liči na spoiler kad se ne koristi.

• Skuteras, 3701 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja bio pre neki dan po nekim placevima i gledao neke Zafire. Zafira nam je bila opcija 2 i da nismo nasli opciju 1 da valja sigurno bi uzeli tu jednu u Kraljevu. Auto je 100% tacan. Od Cacka do Kraljeva ja bolju nisam nasao, za te pare

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5016372/opel-zafira-18-16v

Auto ima dve male ogrebotine ispod lajsne na levim vratima. Na kolima nista nije farbano, motor, radi kao sat (Majka jednog drugara je imala astru sa tim motorom preko 500000km bez problema). Gume su letnje i dve nisu dobre, dve mogu da prodju. Enterijer ocuvan perfektno, samo je volan malo izguljen, ali nista strasno. Ko je pican za 40evra sredi i to.

To je sto se Zafira iz ovih krajeva tice

• Integrisan, 9323 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Pežo 307 SW

Možda neko od vas ima nešto, jer ovih dana sam obilazio placeve... neću da trošim reči i vaše i moje vreme.

Moj kolega ima provereno dobrog Peugeota 307SW 1.6HDI 2004god sive boje, pre 30K uradjen je veliki servis.....za sve ostalo sto te zanima, mogu ti dati njegov br. pa se cujte.

Pežo 307 SW

Moj kolega ima provereno dobrog Peugeota 307SW 1.6HDI 2004god sive boje, pre 30K uradjen je veliki servis.....za sve ostalo sto te zanima, mogu ti dati njegov br. pa se cujte.

ovaj je u MMLu kod Laste, gde je nekad bio AP sport. Ide tast sada da ga pogleda, lik se valjda zove Dušan.

http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1811364_Peugeot_307_2003_god

A 1.6hdi je takođe ok kombinacija. Koja je cifra? Da ga ne zovem bezveze.

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

moj cale prodaje 307sw 2002god,panorama,klima,registrovan,motor extra...siva metalik,tonirana stakla..5+2 sedista(ta dva nemam moras dokupiti)..ako te zanima javi se na 064/266-93-76 limeni

• Integrisan, 9323 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

@mrle

Plac je u Pavla Vasica ulici, inace zivim u blizini, no nebitno..... bitno je da tast povede nekog (ako je u mogucnosti ) ko ima dijagnosticki uredjaj zbog provere kilometraze.

Evo ti br. kolege Tadica, pitaj sta te zanima, inace kolega je mehanicar po struci

065231-4-831

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

post-9080-0-66218300-1425413857_thumb.jpgpost-9080-0-01421200-1425413905_thumb.jpg

malo detalja

registrovana do septembra, kupio je od lika koji je kupio za sebe, ima brata u italiji, kupljena od prvog vlasnika, komšije. Ima troje dece, auto bio za sopstvene potrebe. Jedini koji sam gledao, a da je unutra podnošljivo prljav, motor nije opran, ima češanja na ćoškovima. Ostaci prisustva dece... U subotu zakazano dubinsko pranje, poliranje... Ima da izgleda bolje od ovih sa placeva. I fali mi jedna felna sa zimskom gumom, da imam dva seta guma.
Lik otišao u italiju, sprema papire za ženu i decu, odlazi i prodaje auto. Auto mu prodavao ženin brat, pa je iz Arilja dovezao u BG da se lakše proda. Ispostavi se da je moja žena učiteljica njegovim sinovima u školi. Bili kod njih na gajbi, običan narod, nisu nakupci , preprodavci... Sada, šta sam tačno kupio , znaću kroz neke naredne mesece eksploatacije, trenutno je uglavnom sve OK.

Nisam ga vozio, dao sam papire agenciji da mi srede BG table i prenos, biće do kraja nedelje gotovo. ( znao sam da košta, ali ispaće blizu 20.000din)

Ono što sam ga probao i nešto malo vozio, osećaj je čudan, kao kada sam nekada davno vozio kombi, samo do jaja pregledno i upravljivo, parkiranje  zajebancija, senzori malo odrade svoje, pritisneš dugme, sklope se retrovizori...
A prostor na sedištima je za pohvalu. Pozadi na tri odvojena sedišta može da sedne troje odraslih, a da se ne guraju.

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja