Jump to content

Moto Zajednica

odlazak na VN Italije "Mugello 2015"

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

pocele su pripreme za odlazak na ovu trku.

ako je neko od kolega forumasa bio, svaka pomoc oko organizacije puta je dobrodosla.

prvi put idemo na motoGP trku, tako da ce nam svaki savjet i informacija biti od velike koristi.

interesuje me sve, od cijena ulaznica, smjestaja, predloga oko odabira samog mjesta na tribinama...

hvala unaprijed.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 517 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure

I ja se sa par drugara nosim mišlju da ove godine idemo i u Mugello. Koliko sam uspeo da skontam iz prethodnih godina, cene su paprene, kako za karte tako i za smeštaj. Ako ti nije mrsko, a nisi bio, sačekaj Brno, pa onda idi ko čovek, proći ćeš mnoooogo jeftinije. Da ne kažem samo da je karta za Brno skoro 3 puta jeftinija.

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

ako se tko odluci za GP Mugelo ( dvoje, troje ) ja sam na +,- pola puta i mogu ponuditi nocenje veceru i dorucak kao okrjepu i odmor besplatno. uvjet je uparkirati motore u dvorište i uz prethodnu najavu od bar tri dana.

• Podržavam 9

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: BMW F650GS twin (800)

Kao što je napisao balkanlover,imaš sve u postu koji je stavio.Đeneral i ja smo bili i bilo nam je extra,ali i skupo.Cena ulaznice na dan trke je 90 eur.Sa motorom ćeš lakše ući nego peške,a gužva je nenormalna,pogotovo kada se završi trka,ali nežalim svaku paru.

karta-2.jpg

karta-1.jpg

• U prolazu, 5 postova

prikupio sam neke korisne informacije, hvala!

:)

odlucili smo se da kupimo ulaznice preko motoGP sajta, sa opcijom preuzimanja na stazi.

nedje sam citao da je najbolje imati karte sa sobom zbog lakseg prolaska na granici.

ima li razloga za brigu s obzirom da necemo rezervisati nikkakv smjestaj jer imam tetku u Rimu i tih nekoliko dana cemo provesti tamo?

nikako ne bih volio da mi nesto pokvari ovo s obzirom da put na ovu trku planiramo bas odavno...

Ma kakvi problemi na granici.Na Hrvatskoj granici sam se ispričao sa policijom i carinicima,videli motor i mene upakovanog pa pitaju gde idem,i onda krene priča,koliko ide motor,koje godište,koliko ti treba do Italije itd. Sve u najboljem redu,na granici sa Slovenijom,samo udario pečat i peglaj,ni nepita gde ċeš.Spremaj stvari i bez brige.

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Karte je najbolje kupiti sada, mislim da je do nekog marta najjeftinija, pa posle raste u dva-tri navrata.

• U prolazu, 5 postova

karte cemo uzeti sad u ovih dan-dva.

brinulo to sto sam nedje citao da na granici traze da se sa sobom ima makar 500 evra, ulaznice i rezervisan smjestj.

pare nece biti problem, al ovo ostalo necemo imati. ne makar kod nas licno.

ali. ako kazete da nece biti problema onda sam mirniji!

p.s. ako ko bude tamo javljajte se da se malo druzimo tamo!

:D

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

Bio 2 puta na GP-u u Catalunji-Barcelona i oba puta jedva ušao na neku grbu, to je sada praktično nemoguće...neće da čuju za 50eur koliko sam nudio za mene i ženu, to je bilo pre 4 godine...Na kraju kad je već trka krenula i kad su se redari razbistrili s ulaza na frku smo upali sa guranjem 20eur u džep nekom omanjem redaru...

znači na prepad se teško ulazi kako na GP tako i na F1..

gužve su nenormalne, parkinzi prepuni....more ljudi....atmosfera da se ledi krv u žilama...aaaaa..Srećno!

• U prolazu, 5 postova

Jel ti misliš iz Rima svakog dana do staze?

takav je plan.

znam da nije bas idealno al sta da se radi.

zrtvovat cemo se tih par dana i navozat tamo-ovamo al racunamo da vrijedi svog tog maltreiranja.

• Lovely jubbly, 898 postova
  • Motocikl: CB 1300

Jel ti misliš iz Rima svakog dana do staze?

takav je plan.

znam da nije bas idealno al sta da se radi.

zrtvovat cemo se tih par dana i navozat tamo-ovamo al racunamo da vrijedi svog tog maltreiranja.

Pretpostavljam kolega da su ti poznate cene goriva i putarina u Italiji?

• Podržavam 1

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Plan vam je skroz sumanut :)

Na stazi treba biti u 10, ne znam kako to mislite iz Rima. Da ne pominjem da su pregužve na svim okolnim putevima, i da treba sat vremena od Firence da se stigne do staze.

• Drug član, 1387 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Jest...mi smo motorom od Firence do staze išli oko 40 minuta i stigli smo oko 8:40 a oko 10h kad je krenula gužva mogu misliti koliko bi nam trebalo. Iz Rima bi trebalo krenuti oko ponoći da bi na vreme stigli :)

Putarine i gorivo su mlogo skupi...pritom izbegavati autoput ako žurite baš i neide. Iskren savet je da uzmete neki smeštaj koji je dosta bliži jer se više isplati i finansijski i zbog vremena.

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

Djeneral lepo zbori-krenete dan ranije iz Rima,lagano,obicnim putem (imate oko 300km),u medjuvremenu obezbedite smestaj u Borgo San Lorenzo,usput posetite outlet u Barberinu pa ujutru pravac pista.

Ima,platiš kartu za trening i trku tj.subota i nedelja i bez problema raširiš šator gde hoćeš na brdu ili gde ima mesta.Jel ljudi dolaze u petak pa postavljaju šatore a onda uveče pijanke,turiranje motora,party.

• U prolazu, 5 postova

Plan vam je skroz sumanut :)

Na stazi treba biti u 10, ne znam kako to mislite iz Rima. Da ne pominjem da su pregužve na svim okolnim putevima, i da treba sat vremena od Firence da se stigne do staze.

znamo da je 300 kilometara u pitanju.

odlucili smo se za Rim kako zbog free smjestaja i klope :) , tako i zbog samog Rima kojeg cemo obici za vrijeme dok budemo tamo.

znamo da plan nije najidelaniji ali, s obzirom koliko nam ova trka znaci spremni smo na zrtvu pa i ako se bude ustajalo u 4 (a oce) i kretalo u 4.30 da stignemo na vrijeme na stazu.

zrtvujemo godinama sve moguce stvari koje normalni ljudi rade vikendima kad se ima to malo slobodnog vremena i ostajemo uz TV da pratimo kako trke tako i kvalifikacije.

malo je reci da smo fanatici kad su Rossi i motoGP tkre u pitanju.

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

Bio sam smjesten u Scandici,predgradje Firence,40 km od staze.Auto putem do Mugela treba sat voznje motorom, ako krenes u 8 ujutro,svako kasnije kretanje mnogo duze traje. Ali vrijedi!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja