Jump to content

Moto Zajednica

nickname

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

nickname's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. znamo da je 300 kilometara u pitanju. odlucili smo se za Rim kako zbog free smjestaja i klope , tako i zbog samog Rima kojeg cemo obici za vrijeme dok budemo tamo. znamo da plan nije najidelaniji ali, s obzirom koliko nam ova trka znaci spremni smo na zrtvu pa i ako se bude ustajalo u 4 (a oce) i kretalo u 4.30 da stignemo na vrijeme na stazu. zrtvujemo godinama sve moguce stvari koje normalni ljudi rade vikendima kad se ima to malo slobodnog vremena i ostajemo uz TV da pratimo kako trke tako i kvalifikacije. malo je reci da smo fanatici kad su Rossi i motoGP tkre u pitanju.
  2. takav je plan. znam da nije bas idealno al sta da se radi. zrtvovat cemo se tih par dana i navozat tamo-ovamo al racunamo da vrijedi svog tog maltreiranja.
  3. karte cemo uzeti sad u ovih dan-dva. brinulo to sto sam nedje citao da na granici traze da se sa sobom ima makar 500 evra, ulaznice i rezervisan smjestj. pare nece biti problem, al ovo ostalo necemo imati. ne makar kod nas licno. ali. ako kazete da nece biti problema onda sam mirniji! p.s. ako ko bude tamo javljajte se da se malo druzimo tamo!
  4. prikupio sam neke korisne informacije, hvala! odlucili smo se da kupimo ulaznice preko motoGP sajta, sa opcijom preuzimanja na stazi. nedje sam citao da je najbolje imati karte sa sobom zbog lakseg prolaska na granici. ima li razloga za brigu s obzirom da necemo rezervisati nikkakv smjestaj jer imam tetku u Rimu i tih nekoliko dana cemo provesti tamo? nikako ne bih volio da mi nesto pokvari ovo s obzirom da put na ovu trku planiramo bas odavno...
  5. pocele su pripreme za odlazak na ovu trku. ako je neko od kolega forumasa bio, svaka pomoc oko organizacije puta je dobrodosla. prvi put idemo na motoGP trku, tako da ce nam svaki savjet i informacija biti od velike koristi. interesuje me sve, od cijena ulaznica, smjestaja, predloga oko odabira samog mjesta na tribinama... hvala unaprijed.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja